Kennissessie cybersecurity en identiteitsfraude met cybercrime bestsellerauteur Maria Genova

Publicatie datum
Paragrafen

Internetcriminelen hebben in 2018 bij ruim de helft (52 procent) van de Nederlandse bedrijven geprobeerd geld of gegevens buit te maken. Phishing en acquisitiefraude zijn hierbij de meest gebruikte methodes. Ruim eenderde (37 procent) van de organisaties kreeg phishingmails, waarbij de ontvanger wordt verleid op een valse link of bijlage te klikken. Eén op de vijf deed dat ook daadwerkelijk.

Organisaties hebben zich de afgelopen tijd geconcentreerd op de regelgeving rondom de invoering van de AVG-wetgeving. Maar nu we grotendeels voldoen aan alle AVG-regels, is het tijd om de veiligheid van het ICT-netwerk onder de loep te nemen. Menselijk handelen geeft hackers doorgaans de beste kans om te infiltreren in een ICT-omgeving. Cybercriminaliteit en identiteitsfraude wordt steeds geraffineerder, met alle gevolgen van dien. Dat lijkt misschien een ver-van-uw-bed-show, maar is het zeker niet.

Kom daarom op dinsdag 12 februari om 14.00 uur naar de gratis kennissessie Cybersecurity & Identiteitsfraude van Unica Schutte ICT in Van der Valk hotel de Cantharel Apeldoorn, voor een realitycheck en direct toepasbare preventieve maatregelen voor uw organisatie. Op het programma staat onder meer een lezing van Maria Genova, momenteel één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging en een live hack demonstratie. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de kennissessie