Kennissessies GDPR wegens succes herhaald

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Schutte ICT herhaalt dit voorjaar de succesvolle kennissessies over de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze Europese privacy verordening wordt vanaf 25 mei aanstaande van kracht en veel organisaties worstelen nog met de manier waarop zij hun bedrijfsprocessen daarop kunnen aanpassen. Samen met de gespecialiseerde juristen van JPR Advocaten en DVAN Advocaten geeft Unica Schutte ICT tijdens de serie kennissessies advies over de ICT- en juridische gevolgen. 

Logischerwijs zijn er nog veel vragen over deze privacywetgeving, die nieuwe strengere eisen stelt aan het verzamelen, verwerken en beschermen van persoonsgegevens door organisaties. Zowel gegevens van klanten als van medewerkers vallen onder de nieuwe Europese privacywet. Unica Schutte ICT biedt advies over de wijze waarop ICT-oplossingen en beleidsmaatregelen kunnen bijdragen om aan de nieuwe wetgeving te voldoen. JPR Advocaten en DVAN Advocaten brengen de specifieke juridische expertise in tijdens de kennissessies.

In 2017 werden de kennissessies al goed bezocht, maar nu de invoerdatum snel in zicht komt wordt de kennissessie op basis van de laatste inzichten dit voorjaar herhaald op vier data en locaties:
•    Donderdag 5 april – Utrecht – i.s.m. DVAN Advocaten 
•    Dinsdag 10 april – Arnhem – i.s.m. JPR Advocaten en Vitesse
•    Dinsdag 17 april – Doetinchem – i.s.m. JPR Advocaten
•    Donderdag 19 april – Apeldoorn – i.s.m. JPR Advocaten

Geïnteresseerden kunnen zich voor de datum en locatie van hun keuze inschrijven via de website van Unica Schutte ICT. De toegang tot de kennissessie is gratis.