Manolito Schaeken overleden

Publicatie datum
Paragrafen


Begin deze maand heeft onze ernstig zieke collega Manolito Schaeken na een zware tijd te kennen gegeven zijn leven te willen beëindigen. Op vrijdag 11 mei is dat werkelijkheid geworden, toen Manolito in bijzijn van zijn familie en dierbaren op 46-jarige leeftijd is overleden. Hoewel zijn overlijden niet als een verrassing kwam, zijn alle collega’s bij Unica Schutte ICT uiteraard bedroefd. De crematieplechtigheid heeft vrijdag plaatsgevonden.

Manolito was sinds 2010 werkzaam voor Unica Schutte ICT en met zijn positieve en opmerkzame kijk op het leven een inspiratiebron voor collega’s, vrienden en familie. Toen hij twee jaar geleden ernstig ziek werd, bleef hij het leven met diezelfde positieve instelling bekijken. Ondanks de ongelijke strijd tegen zijn ziekte, heeft zijn positiviteit en dankbaarheid ook gedurende zijn ziekte altijd prominent op de voorgrond gestaan. De laatste dagen van zijn leven stonden voor Manolito in het teken van zijn familie en het genieten van het mooie weer. 

De collega’s van Unica Schutte ICT zijn dankbaar dat ze hebben mogen samenwerken én mogen samenleven met Manolito. Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe bij de verwerking van het verlies.

Manolito Schaeken
Manolito Schaeken
1972 - 2018