Msquared focust zich op core business dankzij uitbesteding ICT

Publicatie datum
Paragrafen


Dakspecialist Msquared Groep vertrouwt al ruim 10 jaar op de expertise van Unica Schutte ICT voor het ondersteunen van zijn ICT-omgeving. Sinds de overgang naar het datacenter van Unica Schutte ICT in 2012 is de samenwerking fors geïntensiveerd. Vorig jaar werd het partnership nog verlengd en is de ICT-omgeving van Msquared en haar aangesloten bedrijven vernieuwd. In een deze maand verschenen referentiecase vertelt Msquared over de prettige samenwerking met Unica Schutte ICT.

Naast de beheerde cloud-omgeving in het datacenter maakt Msquared ook gebruik van de connectivity-diensten van Unica Schutte ICT, waarbij verbindingen van en naar het datacenter en tussen vestigingen optimaal zijn ingericht. Ook de vaste en mobiele telefonie van de bedrijvengroep wordt door Unica Schutte ICT verzorgd. Bijzonder is verder dat de CAD-programma’s die de medewerkers van Msquared gebruiken in de cloud-omgeving beschikbaar zijn. “We kunnen ons door de uitbesteding van het beheer nu fulltime bezighouden met het verbeteren van processen binnen de organisatie en het ondersteunen van onze collega’s met ICT-gerelateerde vragen”, vertelt ICT-medewerker Richard van Asperen.

Ook directeur Huberto van der Schuit is blij met de intensieve samenwerking met Unica Schutte ICT. “Door de jaren heen leer je elkaar steeds beter kennen. Als alles goed loopt, zie of spreek je elkaar niet veel, want dat is niet nodig. Bij grotere issues leer je elkaar pas echt kennen. Unica Schutte ICT staat ook tijdens die momenten voor je klaar”, ervaart hij.

De volledige referentiecase van Msquared is hier terug te vinden.