Samsung Knox certificering voor Unica Schutte ICT

Publicatie datum
Paragrafen

Mobile security wordt steeds belangrijker en daarom is Unica Schutte ICT trots op de certificering voor Samsung Knox, de Samsung oplossing die het beheer en de beveiliging van mobiele devices en data vereenvoudigt. Naast de Knox certificering heeft Unica Schutte ICT de Silver Mobile Partner status. Een bevestiging van de goede en langdurige samenwerking met Samsung.

Mobility specialist bij Unica Schutte ICT, Jannes Janssen: ‘Wij zijn blij met Samsung als partner en de Knox Certificering. We waren al Silver Mobile Partner en zijn er trots op om nu ook tot de selecte groep resellers te behoren met een Knox certificering. Onze klanten kunnen daardoor gebruik maken van professioneel mobiel beheer en databeveiliging, iets dat zeker gezien de invoering van de strengere Europese privacywetgeving erg belangrijk is. De complete keten van aanvraag tot uitgifte van mobiele devices is op deze manier volledig geborgd.’ Aan de Knox certificering ging een uitgebreid trainingstraject vooraf, waarin medewerkers van Unica Schutte ICT getraind zijn op onderdelen als technische kennis, implementatie en klantvoordelen.

Samenwerking Samsung

Wincho Bacuna, B2B Mobile Trainer binnen Samsung: ‘Een goede samenwerking met onze partners is een belangrijke vereiste voor zakelijk succes. De traditionele werkplek verandert en mobiele devices spelen steeds vaker een belangrijke rol in verschillende bedrijfsprocessen. Het beveiligen en beheren van deze mobiele devices, wordt dan ook steeds belangrijker. Als Samsung Certified Knox Reseller beschikt Unica Schutte over de juiste expertise op het gebied van mobile security.’

‘Daarnaast is Unica Schutte ICT ook een van onze Silver Mobile Partners. Deze titel geeft aan dat de organisatie over de kennis beschikt om klanten optimaal te ondersteunen in elk mobiel vraagstuk. Die meerwaarde is een grote pre in deze tijden van toenemende digitalisering en mobiliteit. We zijn dan ook erg content met deze succesvolle samenwerking’, aldus Bacuna.

Over Samsung Knox

Met Samsung Knox wordt het beheer en beveiliging van mobiele devices en data vereenvoudigd. De oplossing bestaat uit vier verschillende onderdelen; via Knox Manage kan een groot aantal devices op afstand worden beheerd. Knox Workspace biedt de mogelijkheid zakelijke en privé-apps te scheiden, waardoor de dataveiligheid wordt verbeterd. Met Knox Configure kunnen organisaties hun devices configureren, zodat ze voor specifieke zakelijke doeleinden kunnen worden ingezet. Aansluitend biedt Knox Mobile Enrollment de mogelijkheid toestellen out-of-the-box te configureren na aanmelding op het wifi-netwerk.

Jannes Janssen

Meer weten over Samsung Knox of andere telefonie oplossingen? Neem contact op met Jannes Janssen:

jjanssen@unicaschutte-ict.nl

06-55103005