Security webcast: deurbeleid voor hackers

Publicatie datum
Paragrafen

Unica ICT Solutions houdt in samenwerking met Rapid7 op donderdag 4 juni om 13.00 uur een webinar over kwetsbaarheden management. Security experts Pieter Vanlerberghe en Gijs Koenjer nemen u mee in de wereld van het managen van kwetsbaarheden, hoe zorg je ervoor dat de deur voor hackers dicht is en blijft? Aan het eind van de webcast is er ruime gelegenheid om live vragen aan Gijs en Pieter te stellen.

Binnen elke IT-omgeving bevinden zich kwetsbaarheden en al deze kwetsbaarheden brengen risico’s met zich mee. Soms zijn deze risico’s beperkt, of zelfs theoretisch, maar in veel gevallen zijn deze risico’s ook op uw organisatie van toepassing. De vlieger 'dit overkomt mij toch niet', gaat niet meer op.

De omvang en aard van een organisatie maakt namelijk niets meer uit, elke organisatie kan vandaag de dag doelwit worden van een aanval. Maar altijd geldt: de gelegenheid maakt de dief. Als de deur op een kiertje staat, dan zal de dief gebruik maken van dit kiertje om je huis te betreden. Maar hoe hou je een dief, de hacker in dit geval, het beste buiten de deur?

Tijdens deze webcast krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Het belang van kwetsbaarheden management
  • Waarom continue monitoring noodzakelijk is, lees hier meer over managed security services
  • Hoe pas je kwetsbaarheden management praktisch en succesvol toe: leer prioriteren

Wilt u ook een duidelijk deurbeleid voor hackers? Registreer u dan voor deze gratis webcast en maak kans op een prachtige legoset.

Registreer nu webinar

Pieter

Pieter Vanlerberghe
Lead Security Solutions Engineer

Pieter is een ervaren en gepassioneerde security consultant. Vanuit zijn rol bij Rapid7 adviseert en begeleidt hij klanten op het gebied van vulnerability management, applicatiebeveiliging en security monitoring. Met zijn kennis en passie wil hij klanten enthousiasmeren bij de volwassenheid en effectiviteit van hun beveiligingsprogramma's.

 

Gijs

Gijs Koenjer
Security & Microsoft licensing consultant

Gijs heeft de afgelopen 10 jaar de groei binnen de ICT-branche van dichtbij meegemaakt. Met een gezonde dosis interesse in het (security) technische maar ook het bedrijfskundige aspect van de ICT, heeft dit geleid tot specialistische kennis rondom cloud, security en Microsoft-oplossingen. In zijn rol als security consultant bij Unica ICT Solutions ondersteunt hij dagelijks vele klanten op het gebied van kwetsbaarheden management, ICT-beveiliging en security monitoring.