Unica Schutte ICT gastheer kennissessie Outsourcing Hub

Publicatie datum
Paragrafen

Adviseurs aangesloten bij de Outsourcing Hub zijn donderdag 17 mei te gast bij Unica Schutte ICT. Dan vindt op het centraal gelegen Unica-kantoor in Hoevelaken een interactieve kennis- en netwerksessie over ICT-transformatie en adoptie plaats. Dit event is gratis toegankelijk en exclusief voor sourcing advisors.

Outsourcing Hub is een internetplatform dat vraag en aanbod in de ICT-sector op een slimme manier aan elkaar koppelt. Via het platform kunnen opdrachtgevers een search doen voor een ICT-leverancier, die aan de hand van diverse parameters wordt geselecteerd. Unica Schutte ICT was in 2015 een van de eerste Innovation Partners van Outsourcing Hub en is nog altijd een deelnemer aan het platform. De laatste jaren gebruiken ook steeds meer individuele ICT- adviseurs en adviesbureaus het platform om hun klanten aan een goede ICT-partner te koppelen. 

Succesvolle adoptie onder medewerker

Tijdens de sessie gaat Unica Schutte ICT dieper in op de opties die er zijn voor organisaties bij het bepalen van een ICT-transformatiestrategie en een succesvolle adoptie onder medewerkers. De ICT-leverancier én de sourcing advisor spelen hierin een belangrijke rol, bijvoorbeeld in het adviseren welke technologie bij de behoeftes van een organisatie past. Ook zorgen ze voor de technische integratie van applicaties, zodat er een krachtige en gebruiksvriendelijke werkruimte ontstaat waarin medewerkers optimaal kunnen (samen)werken. 

Inspirerend event

Het belooft een inspirerend event te worden, met volop mogelijkheid voor de aanwezigen om vragen voor te leggen aan Unica Schutte ICT en Outsourcing Hub. De kennissessie begint om 16.00 uur en wordt om 18.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via Outsourcing Hub.