Unica Schutte ICT in ranglijst beste Nederlandse ICT-werkgevers

Publicatie datum
Paragrafen

In de Computable Career Guide van vakblad Computable staat Unica Schutte ICT op plek 29 in de top 100 van de beste ICT-werkgevers van Nederland. Het onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd onder bijna 5.000 ict-werknemers door Enigma Research. Unica Schutte ICT krijgt het gemiddelde cijfer van een 8,54.

Het is de derde keer dat Computable haar werkgeversonderzoek heeft uitgevoerd en de eerste keer dat de lijst met ict-bedrijven kon worden opgerekt naar honderd organisaties. Dat is volgens de redactie te danken aan de 4.987 mensen die aan het wergeversonderzoek deelnamen. De afgelopen twee edities kon Computable maar 75 bedrijven op de lijst meenemen.

Unica Schutte ICT hoog op ranglijst

De cijfers op de ranglijst variëren van een 4,3 (nummer 100) tot een 9,68 (nummer 1). Unica Schutte ICT staat met een 8,54 in de bovenste regionen van de ranglijst. Nederlandse ict-bedrijven scoren over het algemeen goed op de kwaliteit van de werkzaamheden en de verantwoordelijkheden die ze werknemers geven, ict’ers zijn het minst te spreken over hun salaris en salarisgroei.

Bron: Computable