Unica Schutte ICT krijgt Aruba Gold Partner status

Publicatie datum
Paragrafen

 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Hewlett Packard Enterprise heeft Unica Schutte ICT de erkenning mogen ontvangen als Aruba Gold Partner. Hiermee behoort Unica Schutte ICT tot een select aantal partners van Aruba Networks (onderdeel van Hewlett Packard Enterprise) die over de mobile first oplossingen kan adviseren, maar ook implementatie en beheer voor zijn rekening kan nemen.

René Dekker, Partner Sales Specialist bij Aruba Networks, gaat hier op in: “Unica Schutte ICT heeft bewezen de juiste partner te zijn voor zijn klanten op het gebied van netwerkinfrastructuren en gedegen kennis te hebben van al onze Aruba-oplossingen, waardoor zij hun klanten volledig kunnen faciliteren van concept-advies tot ICT-scan en implementatie, beheer en onderhoud. Daarmee verdient de organisatie de Aruba Gold Partner status.”

Unica Schutte ICT is blij met de Gold Partner status. Hendry Scholing, solution architect bij Unica Schutte ICT en gespecialiseerd in connectivity, vertelt: “Unica Schutte ICT kan met Aruba Networks diverse oplossingen bieden aan zijn klanten voor de realisatie van de moderne werkplek.”

De moderne werkplek kenmerkt zich door het gebruik van vele mobiele apparaten zoals smartphones en tablets waarbij de eenvoud van toepassing uiterst belangrijk is. Daarbij is stabiel internet steeds belangrijker. Dit wordt gerealiseerd door netwerkinfrastructuren waarin zowel draadloze als bedrade toepassingen op een veilige manier ontsloten worden. Hiermee ontstaat een flexibele infrastructuur die aansluit bij de wensen van de gebruiker om binnen een pand overal te kunnen werken met elk apparaat. Daarbij maakt het niet meer uit of het apparaat gebruik maakt van een draadloze of bedrade infrastructuur.

“Gebruikerservaring is hierbij essentieel”, vertelt Scholing: “In de diverse projecten die we de afgelopen periode bij onze klanten hebben uitgevoerd, lag hier continu de focus op. Door het toepassen van additionele beveiligingsoplossingen zoals Aruba ClearPass wordt er ook direct ingespeeld op de groeiende behoefte voor de ontsluiting van diverse Internet of Things toepassingen.”

Naast de Aruba-partnerstatus heeft Unica Schutte ICT ook verschillende HPE Silver Awards in ontvangst genomen, waarmee de ICT-dienstverlener door HPE op meerder vlakken erkend wordt als specialist op het gebied van enterprise hardware.

v.l.n.r. Marco Lesmeister (Sales Director HPE), Hendry Scholing (connectivity specialist Unica Schutte ICT), Rene Dekker (Partner Sales Specialist Aruba Networks)