Unica Schutte ICT krijgt Innovatie-award van Avaya

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Schutte ICT is vorige week in het zonnetje gezet door Avaya. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de business partner awards kreeg de ICT- en telecom dienstverlener de Cloud Innovation Midmarket award uitgereikt van de telecomgigant. Unica Schutte ICT is uiteraard trots op die erkenning.

Unica Schutte ICT kreeg de award vanwege de aantoonbare ervaring in het leveren van diverse clouddiensten. De telefonie- en contact center diensten van Avaya worden ingezet in voor diverse opdrachtgevers, waarbij Unica Schutte ICT onder meer de IP Office cloudoplossing van Avaya aanbiedt bij zijn klanten. Het commerciële succes viel ook Avaya op, waardoor Unica Schutte ICT een van de partner awards werd toegekend.

De prijzen werden uitgereikt op een partnerevenement, als onderdeel van de Avaya Edge World Tour. Avaya heeft zich de afgelopen jaren succesvol kunnen transformeren van een hardware bedrijf naar een software en dienstverlenend bedrijf. Momenteel zet Avaya in op het versnellen van haar cloud-inspanningen en investeert zij verder in technologieën als Artificial Intelligence en Internet of Things. 

Ronald Hoeijenbos, Channel leader Europe North van Avaya, benadrukte tijdens de uitreiking het belang van haar partners: “Samenwerking is echt het belangrijkste ingrediënt om succes te boeken in deze digitale transformatie. Het ecosysteem waarin onze partners met elkaar samenwerken en nieuwste technologieën combineren laat zien dat we met elkaar in staat zijn om antwoord te geven op de vraagstukken van onze klanten. We zijn dan ook heel blij dat we op zulke specialistische partners kunnen bouwen."


Namens Unica Schutte ICT nam Rick Koolen (midden), Special Sales telecomoplossingen, de Avaya-award in ontvangst.