Unica Schutte ICT langer door als partner Vitesse

Publicatie datum
Paragrafen

Vitesse en Unica Schutte ICT hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. De full service ICT-dienstverlener is al zeven jaar de ICT-partner van Vitesse en als sponsor verbonden aan de Gelderse voetbalclub en maakt de komende jaren een decennium samenwerking met Vitesse vol. Unica Schutte ICT ontzorgt, adviseert en faciliteert Vitesse bij het up-to-date en stabiel houden van de ICT-omgeving.

Vitesse maakt gebruik van een hoogwaardig ICT-platform dat geleverd en beheerd wordt door Unica Schutte ICT. Naast het platform maakt Vitesse gebruik van beheer en gebruikersondersteuning voor haar medewerkers. Service Level Management zorgt ervoor dat de balans tussen de verwachtingen en prestaties wordt bewaakt. Een 24×7 contract borgt de beschikbaarheid van de dienstverlening ook tijdens de cruciale momenten, zoals wedstrijddagen.

Willem van der Linden, manager Zakelijke Relaties bij Vitesse, zegt over de samenwerking: “Met Unica Schutte ICT hebben we een betrouwbare partner die onze wensen en behoeften op ICT-gebied als geen ander kent. Met deze verlenging werken we toe naar een samenwerking van tien jaar. Zo’n langdurig partnership zorgt voor continuïteit en stabiliteit.”

Ed Staal, commercieel directeur van Unica Schutte ICT over de relatie: “De samenwerking met Vitesse is heel prettig. De lijnen zijn kort en de wederzijdse verwachtingen zijn helder. We komen met onze relaties bovendien graag bij de wedstrijden van Vitesse, omdat we altijd uiterst prettig en professioneel worden ontvangen. Dat Vitesse de samenwerking opnieuw met drie jaar verlengt, is een teken van wederzijds vertrouwen en gedeelde ambities."

Algemeen directeur Joost de Wit (Vitesse) en commercieel
directeur Ed Staal (Unica Schutte ICT) bezegelen de
contractverlenging.