Unica Schutte ICT ook in 2017 HP Gold Partner

Publicatie datum
Paragrafen

HP en Unica Schutte ICT hebben al jarenlang een Gold Partnership in de levering van desktops, laptops, thin clients en beeldschermen. Die prettige samenwerking wordt ook in 2017 voortgezet.

HP is al jarenlang de belangrijkste leverancier van Unica Schutte ICT voor hardware, waarbij de organisatie als HP Gold Preferred Partner een van de betrouwbaarste en door HP hoogst gekwalificeerde ICT-resellers is. Daarmee is Unica Schutte ICT geautoriseerd om te adviseren en alle HP HP Gold Partnerproducten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.

Naast het Gold-partnership mag Unica Schutte ICT zich ook Client Virtualization specialist en Mobility Specialist noemen. Als Client Virtualization specialist heeft Unica Schutte ICT de juiste kennis in huis voor organisaties die gebruik maken van thin clients van HP. Met het behalen van de titel Mobility Specialist heeft Unica Schutte ICT nu ook een specialisatie voor alle hybride mobiele producten die HP verkoopt, zoals de HP Elite x2 1012, de tablet die als laptop kan functioneren, en de HP Elite x3, een smartphone die ook als volwaardige PC gebruikt kan worden.

Met de HP-benoemingen als Gold Partner, Client Virtualization Specialist en Mobility Specialist, kan Unica Schutte ICT een volwaardig pakket aan HP-producten- en kennis leveren.