Van Wijk Vastgoedonderhoud kiest na telefonie ook voor ICT bij Unica Schutte ICT

Publicatie datum
Paragrafen

Van Wijk Vastgoedonderhoud met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Amersfoort, heeft Unica Schutte ICT de opdracht gegeven om de complete ICT-infrastructuur onder te brengen in de datacenters van de ICT-dienstverlener. Daarbij is Van Wijk Vastgoedonderhoud een vijfjarig contract aangegaan met Unica Schutte ICT voor het beheer van de ICT-omgeving. Deze maand gaat het project van start.

Van Wijk Vastgoedonderhoud is al jaren klant van Unica Schutte ICT en begon met het afnemen van mobiele telefoniediensten. Dit is later uitbreid met vaste telefonie, datalijnen en nu kiest het vastgoedonderhoudsbedrijf voor de private cloud oplossing van Unica Schutte ICT.

Van Wijk Vastgoedonderhoud

Vijfjarig contract

Drie jaar geleden is Unica Schutte ICT voor het eerst in gesprek gegaan met Van Wijk Vastgoedonderhoud over de ICT binnen het bedrijf. Dat heeft toen niet geleid tot een concrete opdracht om de ICT-omgeving van Van Wijk Vastgoedonderhoud te beheren. Wel bleef Unica Schutte ICT verantwoordelijk voor de telefonie en netwerkverbindingen binnen Van Wijk Vastgoedonderhoud. ‘Toen het contract met onze huidige ICT-partner afliep, hebben wij Unica Schutte ICT uitgenodigd een voorstel te doen voor het onderhoud en beheer van onze ICT-omgeving’, vertelt manager productiesysteem Kristan Branger bij Van Wijk Vastgoedonderhoud.

Professionele partij

‘We zochten een partij die past bij onze omvang en groeiambities en daarnaast in staat is om met ons mee te groeien. De reden dat wij Unica Schutte ICT hebben benaderd een voorstel te doen, is het vertrouwen dat we in hen hebben gebaseerd op de jarenlange samenwerking op het gebied van telefonie en datalijnen. We kennen Unica Schutte ICT als een professionele partij die voorbereid is op de toekomst en dat kwam goed naar voren in het voorstel waarbij onze ICT-infrastructuur verplaatst wordt naar de datacenters van Unica Schutte ICT.’ Inmiddels is het vijfjarige contract door Van Wijk Vastgoedonderhoud getekend en in november gaat het project van start.