DocStore

Gebruikt u Microsoft Dynamics CRM / 365? Wilt u slimmer omgaan met bestanden en kosten besparen? DocStore optimaliseert de opslag van bijlagen uit e-mail, mail merge, templates en notities in Office 365. Ervaar het overzicht op bestanden en start uw besparing met een free Trial van DocStore!

Waarom DocStore

Kostenbesparing

Kostenbesparing
Voor iedere GB dataopslag boven 5 GB betaalt u extra in Microsoft Dynamics 365. Dataopslag via Docstore in SharePoint is vele malen goedkoper waardoor het dus loont om alle bestanden in SharePoint online op te slaan.
 

Efficienter beheer

Efficienter beheer
Het gebruik van SharePoint perfectioneert het documentbeheer en de samenwerking binnen uw bedrijf d.m.v. geavanceerde functies zoals full-text zoeken, versiebeheer en de mogelijkheid om gelijktijdig aan documenten te werken.
 

Integratie

Integratie
Microsoft Dynamics 365 kent een standaardintegratie met SharePoint waardoor zowel klantgegevens in Dynamics als de bijbehorende klantdocumenten in de documentbibliotheken in één overzicht terug te vinden zijn.

Eenvoudig migreren

Eenvoudig migreren
Geen tijdrovende of ingewikkelde processen rondom het overzetten van data. Met de gratis meegeleverde migratie tool migreert u moeiteloos alle bestanden uit Dynamics naar Office 365.

Over DocStore

Met DocStore voorkomt u het gebruik van prijzige dataopslag in Dynamics 365 en kunt u documenten gemakkelijk beheren in één omgeving.

Direct te gebruiken

Direct te gebruiken
DocStore is als standaard solution verkrijgbaar die u zonder installatie inleest in de CRM software. Na het inlezen van de DocStore is de functionaliteit direct operationeel.
 

Naadloze integratie

Naadloze integratie
DocStore sluit naadloos aan op Microsoft Dynamics 365. DocStore zorgt ervoor dat bestanden (bijlagen) in CRM worden opgevangen en automatisch worden gerouteerd naar de corresponderende SharePoint bibliotheken.

Overzicht in uw dataopslag

Overzicht in uw dataopslag
Door de verbinding tussen SharePoint en Dynamics 365 zijn de gegevens in CRM en de klantdocumenten in één overzicht terug te vinden. Zo behoudt u structuur in uw gegevensopslag.
 

Het gemak van SharePoint

Het gemak van SharePoint
SharePoint biedt geavanceerde functies voor documentbeheer, zoals full-text zoeken, versiebeheer en de mogelijkheid om gelijktijdig te werken aan documenten die eenvoudig gedeeld kunnen worden.

Introductie

DocStore is een product dat ontwikkeld is door Dotwood CRM. Dotwood CRM is opgericht in 2008 en richt zich als gecertificeerd Microsoft cloud partner volledig op de toepassing van het online product Microsoft Dynamics CRM en de integratie met Microsoft Office SharePoint. Door onze expertise kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal begeleiden bij het implementeren van strategieën voor optimaliseren van klanten- en partnerrelaties.

Werkwijze

Onze manier van werken is eerlijk, transparant en zorgvuldig. Daarbij zijn we vastberaden om ieder traject tot de gewenste resultaten te brengen. Behalve het doorlopen van de gebruikelijke projectfasen is onze methode vooral gericht op een iteratief ontwikkelproces waarbij wij uw wensen direct vertalen en uitwerken in meetbare, concrete en bruikbare concepten. Dat versnelt de doorlooptijd en verhoogt de betrokkenheid en motivatie.

Onze visie

We zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden van Microsoft cloud producten en hebben een passie voor het creëren van vernieuwende en creatieve oplossingen bij onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat Microsoft Dynamics CRM de mogelijkheden biedt voor organisaties om betekenisvolle en waardevolle klantervaringen te realiseren die bijdragen aan groei en stabiliteit va de organisatie.