MAX Dynamics

MAX Dynamics, globale expertise, industriële oplossingen. Wij weten wat uw business nodig heeft en hoe uitdagingen te overwinnen, zo helpen we u het meeste uit Microsoft Dynamics te halen. Start vandaag nog met MAX!

MAX oplossingen

MAX Design Win

MAX Design Win
MAX’s Design Win& Samples management oplossingen voor Dynamics CRM, helpt bedrijven het proces van het eerste ontwerp tot het de levering van het eindproduct te vergemakkelijken.
 

MAX Forecast management

MAX Forecast management
Met MAX’s Forecast management kunnen sales en operations teams gedetailleerde verkoopprognoses kunnen ontwikkelen ter ondersteuning van het verkoop- en operationeel proces.

MAX Warranty management

MAX Warranty management
MAX’s Warranty Mannagement en Product reparatie oplossing voor Microsoft Dynamics CRM zijn ontworpen om manufacturing en distributiebedrijven door de gehele product lifecycle te ondersteunen.

MAX betekent het meeste uit je Dynamics CRM implementatie halen door een samenwerking aan te gaan met Unica ICT Solutions; een met goud bekroonde Mircrosoft CRM partner die beschikt over veel kennis en ervaring.

Diensten

Business application consulting

Business application consulting
Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe CRM-implementatie, of overweegt vervanging van één of meerdere systemen,  bieden wij een CRM systeem die bedrijfsprocessen optimaliseert en ondersteunt.

Integratie service

Integratie service
Systeem integratie is vaak van essentieel belang om overzichtelijkheid van business processen te verbeteren en daarnaast investeringen terug te verdienden aan de hand van uw CRM systeem.
 

Systeem implementatie & support

Systeem implementatie & support
Wij bieden verschillende soorten strategische begeleiding, voor, tijdens en na uw CRM implementatie zoals: management advies, verkoop trainingen, implementatie en maatwerk.
 

Upgrades

Upgrades
Laat ons u helpen bij het up-to-date houden van uw systeem, zodat u toegang heeft tot de ondersteuningsservice van Microsoft en kunt profiteren van de nieuwste functies.

Integreer uw nieuwe CRM-systeem met andere systemen

Sluit uw aan bij MAX voor een Dynamics CRM integratie en creëer meer overzicht. Systeem integratie is vaak van essentieel belang om overzichtelijkheid van business processen te verbeteren en daarnaast investeringen terug te verdienden aan de hand van uw CRM systeem. Wanneer u uw nieuwe Dynamics CRM systeem integreert met andere systemen verbetert dit het overzicht, houdt uw data up to date en automatiseert processen om kosten te besparen. CRM naar ERP: Wanneer een Dynamics CRM systeem wordt geïntegreerd met uw ERP systeem, verbetert dit uw gehele overzicht van de productie, verkoop, klantenservice en marketing.

CRM naar andere oplossingen: Wij kunnen uw Dynamics CRM oplossing integreren met andere oplossingen die u wellicht al gebruikt. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over MAX Dynamics in combinatie met uw volgende CRM implementatie of integratie.