Microsoft Power Apps

Groot denken, klein beginnen, snel schakelen!

De technologische veranderingen zijn nog nooit zo snel gegaan en het zal alleen maar sneller gaan. Persoonlijk merkt u het al jaren, denk aan alle apps op uw smartphone. Een leven zonder apps is al bijna niet meer voor te stellen.

Apps hebben ons leven op veel fronten makkelijker gemaakt. Goede apps zijn intuïtief, persoonlijk, up-to-date en doen precies wat ze moeten doen.

Groot denken Snel schakelen Klein beginnen

Groot denken

Stelt u zich eens voor dat uw medewerkers hun werk kunnen uitvoeren met apps. Stelt u zich dan ook nog eens voor dat deze apps, indien gewenst, kunnen lezen en schrijven met uw bestaande systemen. Zou het werk hierdoor niet veel gemakkelijker, efficiënter en leuker worden?

Klein beginnen

Weet u dat het maken van een app geen maanden hoeft te duren, maar in een paar dagen gerealiseerd kan worden? Als u dan ook nog weet dat u hier, zonder kosten, morgen mee kunt starten. Zou u dan alvast (klein) willen beginnen?

Snel schakelen

Wat zou het handig zijn dat uw eigen mensen deze apps kunnen maken en aanpassen en daardoor snel kunnen inspelen op de continue stroom aan veranderingen. Wat zou dat doen voor de adoptie en acceptatie van de apps en de wendbaarheid van uw organisatie?

Kennismaken

Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI, Power Automate). Al bekend met het Power Platform of misschien al de eerste stappen gezet, ook dan kunnen wij u prima van dienst zijn.

Naast onze Power Platform specialisten, heeft Unica ICT Solutions ook Dynamics 365, Office 365 en Teams specialisten om ervoor te zorgen dat u prettiger kunt samenwerken. BI-specialisten om overzicht en inzicht te creëren uit alle interne en externe data die voor uw organisatie van belang is en adoptiespecialisten om uw organisatie bij de hand te nemen en iedereen mee te nemen in de onvermijdelijke veranderingen die op stapel staan. Veranderen is lastig, totdat je het leuk maakt!
 

Lees meer over onze apps


Crisis Communicatie app

Declaratie app

Flexteam app

Save a desk app