REX Dynamics

REX is het nieuwe CRM voor de vastgoedsector. Een modulair systeem dat u van eenvoudig relatiebeheer kunt uitbreiden naar een volledig geïntegreerde bedrijfsoplossing gebaseerd op state-of-the-art Microsoft Dynamics technologie.

Kapitaliseer met REX op de waarde van uw relaties in de vastgoed: genereer commerciële kansen en biedt excellente service aan uw opdrachtgevers en gebruikers. Dit vertaalt zich in groei van uw portfolio en een hoger rendement. Zowel beleggers, beheerders als makelaardijen in commercieel vastgoed profiteren van REX.

Waarom REX?

Tevreden klanten

Tevreden klanten
REX geeft inzicht en zorgt voor een betere klantenservice, zo blijven vastgoedeigenaren en huurders tevreden

Efficiënter onderhouden

Efficienter onderhoud
Minimalisering van onderhoudsinspanningen voor een optimale veiligheid, bruikbaarheid en huurbaarheid van vastgoed

Lagere kosten

Lagere kosten
Automatisering en sturing van vastgoedprocessen verhoogt de bedrijfseffectiviteit en bespaart tijd en geld

Hoger rendement

Hoger rendement
Door beter inzicht in salesprocessen kunt u sneller inspelen op kansen en meer vastgoedobjecten verkopen en/of verhuren

REX Modules

REX is modulair opgebouwd waarbij u met relatiebeheer kunt starten. Afhankelijk van uw behoefte kunt u de commerciële en/of service module toevoegen voor het faciliteren van deze bedrijfskritische processen.

REX modules
 

Optionele module

Met de marketing module breidt u REX uit tot een integrale commerciële oplossing, zodat u ook kunt profiteren van geautomatiseerde marketingactiviteiten die het Microsoft Dynamics 365 platform te bieden heeft.

REX extra modules
 

Voordelen

Gebruikersgemak

Gebruikersgemak
REX is ondanks de vele functionaliteiten makkelijk in gebruik. De modules zijn naar eigen smaak uit te breiden, wat het een uiterst gebruiksvriendelijke oplossing maakt.

Office 365 integratie

Office 365 integratie
Aangezien REX gebouwd is in het online Microsoft platform sluit het naadloos aan op uw kantoorautomatisering en is uw software altijd up-to-date

24/7 beschikbaar

24/7 beschikbaar
REX is een cloud oplossing. Uw documenten en gegevens zijn daarom altijd beschikbaar wanneer u dat nodig heeft, waar u ook bent.
 

Mobiel inzicht

Mobiel inzicht
Of u nu thuis of in de trein zit en vanaf uw laptop, mobiel of tablet werkt, REX wordt ondersteund door alle soorten devices en kan daarom overal gebruikt worden.

Gratis 30 dagen uitproberen

Gratis 30 dagen uitproberen
U kunt REX kosteloos een maand lang uitproberen met onze begeleiding. Zo kunt u zelf ervaren hoe REX uw vastgoedprocessen beheert.
 

Microsoft software

Microsoft software
REX is gebouwd op Microsoft software. U beschikt daarmee over innovatieve en betrouwbare software en automatische updates.
 

Diensten

Implementatie
Met de implementatiediensten helpen wij u om het REX systeem helemaal eigen te maken. De gewenste standaardmodules worden naar uw wens verder ingericht zodat het systeem naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering. Met onze kennis en ervaring van Microsoft Dynamics in de vastgoedsector bent u verzekerd van de beste experts.

Dynamics support

Support
Met onze support bent u ontzorgd voor de continuïteit van het systeem en blijft u maximale waarde uit het REX systeem halen. Te allen tijde kunt u bij ons terecht voor vragen of wijzigingen, en met pro-actief support adviseren en begeleiden we u bij updates en nieuwe mogelijkheden. Support is voor alle REX modules beschikbaar.

Training
Het gebruik en adoptie van REX is een voorwaarde voor een waardevol systeem. Training is daarom een belangrijke basis voor een succesvolle implementatie. Onze Microsoft gecertificeerde trainers leren u alles over REX en maken gebruik van Microsoft trainingsmaterialen en tools tijdens implementatie, maar ook in de support fase.