Bezoek ons datacenter

Bezoek ons datacenter

Maak gratis kennis met de cloud van Unica ICT Solutions!

Zowel ons privé- als zakelijke leven kunnen we ons bijna niet meer voorstellen zonder ‘de cloud’. Denk eens aan foto’s, bestanden, informatie; je vindt altijd wel íets dat in een cloudomgeving staat. Om te laten zien hoe een cloud er in de praktijk uitziet, organiseren wij - speciaal voor ondernemers en IT-managers - regelmatig bezoeken aan ons datacenter in Almere.

Tijdens dit unieke bezoek combineren we een sessie van onze specialisten over hoe ‘de cloud’ is opgebouwd met een indrukwekkende rondleiding.

Deelname is gratis, maar inschrijven is van tevoren natuurlijk wel verplicht om jou toegang tot het datacenter te kunnen verlenen. Inschrijven doe je als ondernemer of IT-manager eenvoudig via onderstaand inschrijfformulier.

De cloud, er komt meer bij kijken dan je denkt

Tijdens de rondleiding krijg je een uniek kijkje achter de schermen in ons datacenter. Een bijzondere rondleiding, waarbij je met eigen kunt ogen zien hoe het datacenter er van binnen uitziet.

Kay-Arne van Dalfsen, vanuit zijn rol als manager datacenters nauw betrokken bij de inrichting van het datacenter in Almere, neemt jou deze ochtend mee in de wereld van ‘de cloud’. Tijdens zijn rondleiding zie je met eigen ogen wat er achter de beveiligde deuren van het datacenter gebeurt; er komt meer bij kijken dan je denkt. Met een lekkere lunch kun jij weer helemaal cloud-to-date aan het werk!

De inschrijving is gesloten.