Kennissessie Cybersecurity & Identiteitsfraude

Kom op dinsdag 12 februari naar de gratis kennissessie Cybersecurity & Identiteitsfraude van Unica Schutte ICT in Apeldoorn, voor een realitycheck en direct toepasbare preventieve maatregelen voor uw organisatie.

Internetcriminelen hebben in 2018 bij ruim de helft (52 procent) van de Nederlandse bedrijven geprobeerd geld of gegevens buit te maken. Phishing en acquisitiefraude zijn hierbij de meest gebruikte methodes. Ruim eenderde (37 procent) van de organisaties kreeg phishingmails, waarbij de ontvanger wordt verleid op een valse link of bijlage te klikken. Eén op de vijf deed dat ook daadwerkelijk.

Steeds geraffineerdere cybercriminelen

Organisaties hebben zich de afgelopen tijd geconcentreerd op de regelgeving rondom de invoering van de AVG-wetgeving. Maar nu we grotendeels voldoen aan alle AVG-regels, is het tijd om de veiligheid van het ICT-netwerk onder de loep te nemen. Menselijk handelen geeft hackers doorgaans de beste kans om te infiltreren in een ICT-omgeving. Cybercriminaliteit en identiteitsfraude wordt steeds geraffineerder, met alle gevolgen van dien. Dat lijkt misschien een ver-van-uw-bed-show, maar is het zeker niet.

Maria Genova

Maria Genova

Wie in staat is om u een realiteitscheck te geven is Maria Genova, schrijfster van de bestseller in het bedrijfsleven: Komt een vrouw bij de h@cker. Genova is momenteel een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Het leukste vindt ze de geschrokken reacties na afloop. ‘Iedereen werkt tegenwoordig met computers, maar de meeste medewerkers kennen de digitale gevaren totaal niet. Mijn voordeel is dat ik geen ICT'er ben, waardoor ik alles op een heldere manier kan vertellen, zonder in vaktermen te vervallen.’

Live hack demonstratie

Live hack demonstratie

Hoe gaat zo’n hack in z’n werk? Kruip in de huid van een hacker tijdens de live hack demonstratie gegeven door securityexperts en ethical hackers van Unica Schutte ICT. Zij laten u live zien hoe makkelijk het is om je als iemand anders voor te doen en wat de gevolgen kunnen zijn voor een organisatie.

Internet of Things

Internet of Things

Vraag de gemiddelde netwerkbeheerder of zijn bedrijfsnetwerk veilig is en hij zal volmondig ‘ja’ zeggen. Maar wat weet een netwerkbeheerder allemaal niet? Internet of Things (IoT) dringt ook door in het bedrijfsleven en dat betekent dat allerlei apparaten door medewerkers in het bedrijfsnetwerk gebruikt worden, zonder medeweten van een netwerkbeheerder. De mooie handige snufjes gekocht door werknemers op AliExpress zijn vaak spotgoedkoop, maar zijn ze ook veilig? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsnetwerk niet overgenomen wordt door allerlei onveilige apparaten?

Meld u aan voor het evenement
Gegevens
Aanhef
Hoe is dit evenement onder uw aandacht gekomen
Gegevens introducé
Aanhef introducé (optioneel)
Mogen wij rechtstreeks informatie met betrekking tot dit evenement verstrekken aan uw introducé?