Block titel

Unica Schutte ICT

Tekst

Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 165 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Actueel

Drake & Farrell en Unica Schutte ICT verlengen samenwerking

Onlangs hebben Drake & Farrell en Unica Schutte ICT hun samenwerking met drie jaar verlengd. Met de ondertekening van de nieuwe raamovereenkomst blijft Unica Schutte ICT de komende jaren partner van de supply chain dienstverlener.

Beaphar en Unica Schutte ICT ondertekenen samenwerking

Beaphar en Unica Schutte ICT hebben hun partnership bekrachtigd met de contractondertekening voor clouddienstverlening. Beaphar, fabrikant van genees- verzorgings- en voedingsproducten voor huisdieren, gaat hiermee gebruik maken van het dubbel uitgevoerde datacenter van Unica Schutte ICT.

Snelgroeiend Unica zet in op verdere expansie

Unica is in de afgelopen jaren sterk gegroeid mede als gevolg van de groeiende vraag naar duurzamere en intelligentere gebouwen. Om de markt nog beter te kunnen bedienen zet Unica in op meer ruimte voor haar netwerk van bedrijven. Naast de 14 landelijke vestigingen heeft Unica al lange tijd de beschikking over bedrijven met veel specialistische kennis. Deze bedrijven hebben per vandaag gedeeltelijk een nieuwe naamgeving om beter te kunnen voldoen aan de vraag in de markt. Unica heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend geïntegreerd technisch dienstverlener en verwacht de komende jaren te groeien van ruim 2.200 naar minimaal 2.800 medewerkers met een omzetniveau van ca. € 500 miljoen.