Nieuwe aanstellingen managementteam Unica Industry Solutions

Publicatie datum
Paragrafen


Unica Industry Solutions heeft in het nieuwe jaar zijn managementteam versterkt. Met ingang van 1 januari 2020 is Chiel Spruit benoemd tot commercieel directeur. Kors Oosterveld is in Zwolle aangetrokken als vestigingsmanager van Unica Industry Solutions, de industrieel specialist van technisch dienstverlener Unica.

Chiel Spruit commercieel directeur Unica Industry Solutions
Chiel Spruit, commercieel directeur Unica Industry Solutions

Chiel Spruit 
Na het behalen van twee bachelortitels in economie en bedrijfskunde heeft Chiel Spruit (42) veel ervaring opgedaan in sales, zowel bij nationale als internationale bedrijven. Chiel was tot voor kort werkzaam als Industry Sales Manager bij Rockwell Automation, 's werelds grootste bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Daarvoor werkte hij onder andere als account-, operationeel- en projectmanager bij ABB Process Automation. 

Als nieuwe commercieel directeur van Unica Industry Solutions ziet Chiel kansen in de veranderende markt: “De toegevoegde waarde van industriële technologie wordt steeds groter. In combinatie met de andere belangrijke uitdagingen in de maakindustrie, bijvoorbeeld de toenemende vergrijzing en de veranderende eisen in de supply chain, is de vraag in de markt veranderd. Er is behoefte aan een partner die de klant helpt om de beste technologiebeslissingen te nemen, deze te implementeren en voor vele jaren op de meest effectieve manier te onderhouden zodat het gewenste bedrijfsresultaat behaald wordt. Unica Industry Solutions is zo’n partner en ik heb er zin in verder te bouwen aan innovatieve oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten.” 

Chiel vertelt enthousiast verder: “Door het ondernemerschap en de innovatiekracht van Unica Industry Solutions blijven we onze dienstverlening ontwikkelen om zo tot de beste totaaloplossing voor elke individuele klant te komen. Dat spreekt me ontzettend aan, vooral omdat we samen met klanten aan de toekomst werken.” Als commercieel directeur gaat Chiel alle verkoopactiviteiten coördineren van de drie regionale vestigingen van Unica Industry Solutions en de onder eigen naam opererende bedrijven Pro-Fa Automation en Brainpact.

Kors Oosterveld, Vestigingsmanager Unica Industry Solutions Zwolle
Kors Oosterveld, Vestigingsmanager Unica Industry Solutions Zwolle

Kors Oosterveld 
Binnen het managementteam van Unica Industry Solutions is er naast de komst van Chiel een aanvulling in de regio noordoost. Kors Oosterveld (33) gaat in Zwolle aan de slag als vestigingsmanager. Hiervoor werkte Kors als EPC Manager van een grootschalig multi-site MES project en als Business Engineer Operational Technology bij Royal FrieslandCampina. Kors heeft vele jaren ervaring in het converteren van ideeën naar werkbare oplossingen in draaiende fabrieken. Deze ervaring is zeer waardevol voor de klanten van Unica Industry Solutions. “Samen met het team wil ik graag zorgen voor de beste oplossing voor de klant en techniek is iets waar écht mijn affiniteit ligt. Die combinatie vind ik bij Unica Industry Solutions. De manier van werken past bij mij als persoon, ik heb ontzettend veel zin om bij te dragen aan de strategische doelstellingen van het bedrijf.”

Unica Industry Solutions
De experts van Unica Industry Solutions leveren turn-key totaaloplossingen voor onder andere voedingsmiddelen-, chemische-, farmaceutische-, logistieke en waterindustrie. Unica Industry Solutions is daarmee dé partner voor industriële opdrachtgevers in het verwezenlijken van doelstellingen op het gebied van procestechnologie.