Unica exposant op Maintenance Next vakbeurs

Publicatie datum
Paragrafen

Unica is van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april aanwezig op Maintenance Next in Rotterdam Ahoy. Tijdens de tweejaarlijkse vakbeurs presenteert de technisch dienstverlener op zijn stand verschillende oplossingen op het gebied van industrieel onderhoud.

Maintenance Next staat bekend als de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux en trekt elke editie een paar duizend onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners. Ruim 300 exposanten tonen de bezoekers de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten. De vakbeurs is daarmee de ontmoetingsplaats en een netwerkplatform voor eigenaren van industrieel vastgoed, service providers, OEM-ers, aannemers en technisch dienstverleners.

Unica is een van de exposanten op de beurs en toont op stand 4.113 diverse specialismen. Voor de technisch dienstverlener zijn de bedrijven Unica Industry Solutions (specialist in industriële dienstverlening), Unica Fire Safety (hoogwaardige brandbeveiligingssystemen) en Unica Building Services (advies, inspecties, beheer en onderhoud) aanwezig op de beursstand. Tijdens de beurs wordt onder meer het portfolio op het gebied van asset management, corrosiebestrijding, HVAC-inspectie en systeemintegratie toegelicht.

Een bezoek aan Maintenance Next van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april in Rotterdam Ahoy is kosteloos. Daarvoor moet u zich wel vooraf registreren via deze link.

 

Maintenance Next