Jaarverslag 2017

Publicatie datum
Paragrafen


2017 was voor Unica een jaar vol dynamiek. De wijziging in de aandeelhouderstructuur en de acquisities van Pro-Fa Automation en Nsecure sprongen daarbij het meest in het oog en krijgen hun effect in de komende jaren. De autonome groei en verdere professionaliseringsslagen die Unica in 2017 doormaakten, vormden de grootste bijdrage aan de verbetering van de recordresultaten die Unica in het afgelopen jaar realiseerde.

Het Unica jaarverslag betreft een maatschappelijke en financiële verslaglegging over het jaar 2017. Voor de maatschappelijke verslaglegging wordt gerapporteerd conform de GRI-richtlijnen (Global Reporting Initiative). Naast de verslaggeving over financiële prestaties wil Unica ook transparant rapporteren over zijn inspanningen voor de samenleving en zijn ecologische prestaties.

Het volledige Jaarverslag 2017 kunt u hieronder downloaden, evenals het Jaarbericht 2017 - een beknopte weergave van ons volledige jaarverslag. Van het jaarbericht is tevens een Engelse versie (Annual Statement 2017) beschikbaar.

Jaarverslag 2017

Jaarbericht 2017

Annual Statement 2017

Interviews

Ter versterking van de dialoog met belanghebbenden heeft Unica voor het jaarverslag 2017 diverse interviews afgenomen. Daarin vertellen opdrachtgevers, medewerkers, leveranciers en maatschappelijke organisaties hoe zij hun relatie met Unica beleven. Via de links hieronder, kunt u de volledige interviews lezen.

Daan van Vliet Luc Hendriks Eric Ruiter
Daan van Vliet - Unica
 
Luc Hendriks - Triton
 
Erik Ruiter - Unica
 
Pro-Fa Automation Dick van Giezen Hans van Driel
Jan de Haan, Mark Satink en Christ Oomen - Pro-Fa Automation Dick van Giezen - Carrier Airconditioning
 
Hans van Driel - Nsecure
 
Michiel van der Valk Ronald van Nattem Bert Bruins
Michiel van der Valk - Gemeente Den Haag Ronald van Nattem - TU/e
 
Bert Bruins - WUR