Bouw
Home > Bouw

Hoe vindt u de juiste installatiepartner voor uw bouwproject?

Unica, full service technische dienstverlener
Naast kantoren, gebouwen voor onderwijs en zorg en industriƫle projecten is Unica een toonaangevende aanbieder voor elk bouwproject. Of het nu gaat om gebouwen voor cultuur, retail, op- en overslag of sport: kiezen voor Unica is kiezen voor 'ontzorging' en toegevoegde waarde. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud.

Maatwerk in installatietechniek
Net als u behandelt Unica elk project als maatwerk. Elke branche heeft te maken met zijn eigen regelgeving. Unica zorgt ervoor dat zij altijd op de hoogte is van bijvoorbeeld de eisen die NOC/NSF stelt aan sporthallen, de brandveiligheidsvoorschriften in distributiecentra, enz. Unica verzorgt geregeld de vaak complexe installaties voor toegangscontrole in culturele gebouwen met meerdere gebruikers. Ook kunnen wij de upgrade van uw winkel(s) in korte tijd realiseren met zo min mogelijk hinder voor het verkoopproces.

De voordelen van een totaalinstallateur
Als totaalinstallateur biedt Unica u werkelijk alle denkbare facetten van de installatietechniek: verwarming, verlichting, ICT, data en telefooninstallatie, toegangsbeveiliging, gebouwbeheersysteem, brandveiligheid en energiebesparende technieken. Unica regelt alles zoals het moet, zodat u er geen omkijken naar heeft. U richt zich op het bouwproces en samen met Unica voorziet u uw opdrachtgever van de best mogelijke oplossing binnen het budget en de planning.
DBBS
DBBS
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.