Onderwijs
Home > Onderwijs

Hoe kan gebouwtechniek het onderwijsproces ondersteunen?

Unica, sterk in onderwijs 
Elke dag wordt op uw school lesgegeven om leerlingen klaar te stomen voor een mooie toekomst. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat een goed klimaat in de klas significante invloed heeft op de leerprestaties. Bovendien draagt een goed gebouw bij aan het comfort en welbevinden van leerlingen, personeelsleden en bezoekers. Unica zorgt ervoor dat onderwijsinstellingen technisch goed functioneren. Wij maken ons sterk voor gezonde klassen en efficiƫnte schoolgebouwen met optimale voorzieningen. Unica heeft jarenlange ervaring met de realisatie van basisscholen, brede scholen, middelbare scholen, regionale opleidingscentra, hogescholen en universiteiten. Unica is een flexibele en betrouwbare partner voor de engineering en realisatie van uw onderwijsgebouw.

Het voordeel van een technische dienstverlener
Als innovatieve technisch dienstverlener kan Unica alle facetten van de techniek in een onderwijsgebouw verzorgen. Denk aan klimaatinstallaties en stroomvoorziening, maar ook aan het realiseren van een volledige ICT-infrastructuur, professionele keukeninstallaties of een complex beveiligingssysteem in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Een stille kracht in uw onderwijs
Unica biedt u een totaalpakket. Bovendien heeft Unica veel onderwijsinstellingen als klant, waardoor wij weten wat u belangrijk vindt. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing bijvoorbeeld altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit om de dagelijkse gang van zaken in de school zo min mogelijk te verstoren.
Slimme LED verlichting
Slimme LED verlichting
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.