Overheid
Home > Overheid

Hoe voorziet u uw publieke gebouwen van de beste techniek?

Unica, sterk in de publieke sector
Elke dag weer wordt uw locatie bezocht door vele tientallen burgers, medewerkers en bezoekers. Het is uw wens een open en toegankelijke overheidsinstelling te zijn. Een plek waar mensen prettig kunnen werken en verblijven. Een goed gebouw is hiervoor een belangrijke voorwaarde. Uit onderzoek blijkt dat een goed klimaat significante invloed heeft op de werkprestaties. Unica maakt zich sterk voor gezonde werkruimten en efficiënte gebouwen met optimale voorzieningen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het realiseren van scholen, kantoren, gemeentehuizen, zwembaden, sporthallen enz. is Unica een flexibele, innovatieve en betrouwbare partner voor de engineering en realisatie van uw overheidsgebouw(en).

Het voordeel van een complete technische dienstverlener
Als technisch dienstverlener kan Unica alle denkbare facetten van de techniek in een publiek gebouw verzorgen. Denk aan klimaatinstallaties, warm water- en stroomvoorziening, uitgebreide ICT-infrastructuur en computeraansluitingen, professionele keukeninstallaties en/of een complexe beveiligingsinstallatie in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Unica werkt snel en nagenoeg onzichtbaar
Unica biedt u het voordeel van één aanspreekpunt en jarenlange ervaring met projecten voor de overheid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens de verbouwing van een publiek gebouw of bij onderhoudswerkzaamheden snel en geruisloos kan werken. Wij voeren alle benodigde werkzaamheden uit met zo min mogelijk overlast voor uw dagelijkse gang van zaken.
Slimme LED verlichting
Slimme LED verlichting
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.