Retail
Home > Retail

Hoe kan gebouwtechniek bijdragen aan uw omzet?

 
Coop:
verbouwing distributiecentum

Video over de verbouwing van het voormalige C1000 distributiecentrum in Gieten, dat binnen twee maanden en binnen budget is gerealiseerd.
 

 
Markthal Rotterdam:
van concept naar realisatie

Video over het concept en de realisatie van de grootste overdekte foodmarkt van Nederland, die ook op duurzaam vlak hoog scoort.
 

Bij Unica winkelt u goed
Warm in de winter, koel in de zomer. Het lijkt zo eenvoudig, maar uiteindelijk is dat uw basiswens als het gaat om het klimaat in uw winkels of logistieke centra. U wilt dat deze een plek zijn waar het voor uw personeel en klanten prettig vertoeven is. En zou het niet gemakkelijk zijn als uw verwarming automatisch werd geregeld, uw verlichting zelf rekening houdt met het daglicht en u security-systemen heeft die uw personeel een gevoel van veiligheid geven? Unica kan dit allemaal voor u verzorgen. Zo kunt u zich volledig richten op al die andere belangrijke aspecten van het ondernemerschap.

Van ICT tot brandbeveiliging
Uw winkelpand of logistieke centrum moet aan allerlei voorschriften voldoen, bijvoorbeeld op het gebied van brandveiligheid. Unica kan u als totaalleverancier op alle vlakken ondersteunen. We beginnen altijd met het stellen van enkele gerichte vragen om uw wensen en situatie te inventariseren. Elke onderneming is immers uniek. Unica beschikt over ruime ervaring en flexibiliteit die leiden tot maatwerk.

Duurzaamheid telt
Natuurlijk, duurzaamheid telt altijd vanuit het oogpunt iets voor het milieu en de jongere generatie te willen doen. Bij Unica telt duurzaamheid ook in uw portemonnee. Als retailer profiteert u bij Unica van oplossingen die zowel duurzaam als rendabel zijn. Het enige wat u nog hoeft te doen is Unica vragen naar de mogelijkheden.
Coop
Coop
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.