Vastgoed
Home > Vastgoed

Hoe kan gebouwtechniek uw bezettingsgraad verhogen?

Vastgoed verduurzamen. Hoe doe je dat?
Het hoofdkantoor van Unica in Hoevelaken is gecertificeerd met een 3 sterren BREEAM-NL In-Use certificaat. BREEAM geeft een goed inzicht in hoe bestaande gebouwen te verduurzamen zijn. En dat is nodig, want de grootste verduurzamingopgave ligt in het aanpakken van de bestaande bouw. De verduurzaming van gebouwen past Unica niet alleen toe bij haar klanten. Unica doet dit zelf ook met haar eigen vastgoed.

Bekijk deze film met daarin de tip die u als gebouweigenaar op weg helpt naar een duurzame toekomst.
 Unica houdt uw panden gewild
U beheert panden in allerlei soorten en maten voor een even zo breed scala aan gebruikers. Meedenken met uw huurders/gebruikers is voor u dagelijkse kost. Dat geldt ook voor ons: Unica denkt als totaalleverancier graag met u mee. Bezetting van uw panden is voor u cruciaal, zodat wij u graag helpen om uw panden zo aantrekkelijk mogelijk te maken en te houden. Sleutelbegrippen daarbij zijn comfort, veiligheid, communicatie en duurzaamheid.

Het voordeel van een technische dienstverlener
Als technisch dienstverlener kan Unica werkelijk alle techniek in een gebouw verzorgen; van klimaatinstallaties en stroomvoorziening tot uitgebreide ICT-infrastructuur en computeraansluitingen. Ook voor het realiseren van professionele luchtbehandelingsinstallaties of een complexe beveiligingsinstallatie in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers bent u bij Unica aan het juiste adres. Unica is uw partner in gebouwtechniek.

Snel en geruisloos
Unica biedt u een totaalpakket. Bovendien voeren wij onderhoudswerkzaamheden of een verbouwing altijd snel en zo geruisloos mogelijk uit om de dagelijkse gang van zaken in uw gebouw zo min mogelijk te verstoren.
Markthal Rotterdam
Markthal Rotterdam
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.