Zakelijke dienstverlening
Home > Zakelijke dienstverlening

Bij wie is uw gebouwtechniek in veilige handen, zodat u zich kunt richten op uw core-business?

Unica: voor efficiënte en optimale kantoren
Engineering, realisatie en onderhoud van kantoren is één van de kernkwaliteiten van Unica. In de tachtig jaar van haar bestaan heeft Unica talloze kantoren gerealiseerd, verbouwd en gerenoveerd. U krijgt een op maat gesneden installatie, aangepast aan de wensen van de eindgebruiker. Een geïntegreerde oplossing: zowel verwarming, verlichting, data en telefooninstallatie, maar ook toegangsbeveiliging, ICT, gebouwbeheersysteem en energiebesparende technieken.

Lage exploitatiekosten
Bij engineering en realisatie van installaties in kantoren heeft Unica het uitgangspunt dat de eerste aanschaf van een installatie aantrekkelijk dient te zijn, zowel qua investering als voor wat betreft de exploitatiekosten. Unica is gespecialiseerd in energiezuinige, onderhoudsvriendelijke installaties met zo laag mogelijke kosten op de lange termijn. Unica biedt u onder meer energiezuinige verlichting, verwarming en koeling met behulp van een bodemopslagsysteem en geavanceerde gebouwbeheersystemen. Indien gewenst beheert u samen met Unica de installatie op afstand. Wij doen ons best om storingen te verhelpen, nog voordat u ze in de gaten heeft.

Renovaties
Ook voor de renovatie van uw kantoorpand is Unica de beste partner. Voor leegstaande kantoren én voor gebouwen die volop in bedrijf zijn. In dat laatste geval stemt Unica haar werkzaamheden nauwkeurig af op uw werkproces. Zo ondervindt u zo min mogelijk hinder van de renovatie, terwijl wij uw kantoor verbeteren voor wat betreft comfort en gebruiksgemak. Het feit dat Unica thuis is in alle installatiedisciplines biedt daarbij extra voordeel. U kunt met één partij alles afstemmen en realiseren. Overigens verzorgt Unica ook andere facetten van een renovatie, zoals het schilderwerk, plafonds, vloerbedekking en aanpassingen in scheidingswanden.
Slimme LED verlichting
Slimme LED verlichting
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.