Zorg
Home > Zorg

Hoe kunnen uw technische faciliteiten het zorgproces ondersteunen?

De techniek van Unica maakt zorg mogelijk
Unica is al jaren een deskundige, ervaren partner voor organisaties in de gezondheidszorg. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; zorginstellingen die kiezen voor Unica worden 'ontzorgd' en kunnen zich voor 100% richten op het primaire zorgproces. Unica loopt tevens voorop als het gaat om innovaties met als doel betere zorg met minder personeel. Een goed voorbeeld hiervan is het speciaal ontwikkelde 'Passende Zorg'. Door in een vroeg stadium mee te denken over het combineren van techniek en bouwfysica werkt Unica samen met u aan een optimale zorgverlening.

Slimme en duurzame installaties
Unica combineert het gebruik van slimme, duurzame technieken met de mogelijkheden van de omgeving. Denk aan koudeopslag in de bodem waardoor geen koelmachines nodig zijn of het gebruik van zonne-energie voor verwarming. Wij streven in alles naar duurzaamheid en toegevoegde waarde voor onze klanten. Oftewel, zo klein mogelijke topinstallaties met een zo hoog mogelijk rendement en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Het voordeel van een totaalinstallateur
In Unica heeft u een kundige en betrouwbare partner gevonden die alle facetten van de installatietechniek voor u kan verzorgen. Van ICT infrastructuur tot stofvrije operatiekamers (cleanroomtechniek) en van watermist en sprinklertechniek tot de totale beveiliging van uw gebouwen. Uiteraard is Unica up-to-date als het gaat om de laatste snufjes op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen (gebouwbeheer), personenzoek- en communicatie-installaties, verpleegoproepsystemen, enzovoort. In alles wat we doen staan uw vragen en wensen centraal.
DIFFER
DIFFER
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.