Over Unica
Home > Over Unica > Gespecialiseerde bedrijven > Unica Networks & Services

Unica Networks & Services: specialist in fysieke ICT vraagstukken

Netwerken en connectivity
Connectiviteit en bereikbaarheid zijn essentieel voor een hedendaags bedrijf. De vaste en draadloze netwerkinfrastructuur vormt daarvoor de basis. Unica Networks & Services is met een uitgebreid portfolio uw partner voor een toekomstbestendig netwerk. Unica biedt service en support diensten als aanvulling op of verlenging van uw IT-afdeling. Denk daarbij aan ‘hands on’ activiteiten als het ontwerpen, aanleggen, muteren, onderhouden, migreren, beheren en administreren van uw netwerk, maar ook het uitvoeren van dekkingsmetingen voor de draadloze delen gebaseerd op Wi-Fi en UMTS/LTE.

Verlengstuk van uw IT- en facilitaire afdeling
Naast het adviseren, ontwerpen en  realiseren van bekabelde of draadloze netwerken, leveren wij ook de service en support op maat. Hierbij beheert en administreert Unica alle mutaties en handelingen van apparaten die op de infrastructuur zijn aangesloten. Daarmee is Unica Networks & Services het ideale verlengstuk van uw IT- en facilitaire afdeling.

Zijn uw netwerken toekomstbestendig?
De netwerkbekabeling is het meest vaste ICT component en wordt aangelegd voor 10 tot 15 jaar. Dat is een lange periode. Verstandig om hier even bij stil te staan voordat de aanleg start. Welk type bekabeling en ontwerp voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het verwachte gebruik, de gewenste levensduur en bijvoorbeeld uw duurzaamheidsdoelstellingen. Unica deelt graag haar kennis en jarenlange ervaring met u om zo tot de voor u meest passende oplossing voor dit deel te komen.
 

Bezoekadres
Schrevenweg 1
8024 HB Zwolle

Postadres
Postbus 623
8000 AP Zwolle

telefoon 038 - 45 60 600

 

P. (Paul) Kleerebezem
Manager Networks & Services
 

 

english
Unica corporate film
Unica corporate film