Over Unica
Home > Over Unica > Vestigingen > Unica Hoevelaken

Unica Hoevelaken

Centrale ligging biedt technische dienstverlening
in het hart van het land

Behalve hoofdkantoor is Unica Hoevelaken ook een volwaardige Unica-vestiging voor het hart van Nederland. Deels actief in Gelderland, Utrecht en in de Flevopolder biedt Unica Hoevelaken u complete technische dienstverlening in de breedste zin van het woord. Op de scheiding van de A1 en de A28 is de vestiging gunstig gelegen en gegarandeerd altijd dichtbij.

Installatietechniek met het hart
Betrokken medewerkers, dat biedt Unica Hoevelaken u. Uw installatietechniek is ook het kloppende hart van uw gebouw. Te warm, te koud, te droog of te vochtig. Het zijn veelgehoorde klachten bij gebouwbeheerders. Unica Hoevelaken helpt u bij de bouw en het onderhoud op weg naar de meest comfortabele afstelling van uw systemen. En dat ook nog eens op een zo duurzaam mogelijke manier.

Integrale dienstverlening
De basis van het werk ligt natuurlijk nog grotendeels in de disciplines werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Unica ziet ICT, naast gas, water en electra, als vierde nutsvoorziening. Met andere woorden: u benut de kracht van de individuele disciplines pas goed als u ze integraal weet toe te passen in uw gebouwen. Dat wil zeggen: afgestemd op elkaar. Unica Hoevelaken helpt u daarbij en realiseert en passant ook graag samen met u uw doelstellingen op gebied van duurzaamheid. 

Bezoekadres
De Wel 15
3871 MT Hoevelaken
routebeschrijving

Postadres
Postbus 202
3870 CE Hoevelaken

telefoonnummer: 033 - 24 78 080

J.W. (Jan Willem) Keur
Vestigingsdirecteur
 

    
english
Slimme LED verlichting
Slimme LED verlichting