Over Unica
Home > Over Unica > Vestigingen > Unica Venlo

Unica Venlo

 

Venlo-Edwin-Smit-125x161.jpg Bezoekadres
Vasco da Gamaweg 2
5928 LD Venlo

Postadres
Postbus 3188
5902 RD Venlo

telefoonnummer: 077 - 46 77 000
email: info.venlo@unica.nl

E. (Edwin) Smit
Vestigingsdirecteur
 
 
Op en top Limburgs, dat is Unica Venlo. De voormalige bedrijven Thissen en 
Stroeken Installatietechniek, zijn enkele jaren geleden opgegaan in Unica zonder dat het installatiebedrijf zijn afkomst is verloren. Dit past bij het familiebedrijf dat Unica Venlo ook vandaag de dag nog is. Herkenbaar, dichtbij en compleet in haar dienstverlening.

Technisch beheer en verlagen van de EPC

De overheid wil de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) verlagen, dat wil zeggen: gebouwen dienen minder energie te verbruiken. Unica Venlo heeft sinds 2001 een enorme ervaring opgebouwd als het gaat om de toepassing van duurzame energiesystemen met als specialisatie warmtepomptechniek in combinatie met bronsystemen. Maandelijks duurzaam WKO-beheer (Warmte Koude Opslag) garandeert een perfecte werking van het systeem!
 

 

Compleet gasvrij gebouw

Het pand van Unica Venlo is uitgerust met een WKO installatie en is een compleet gasvrij gebouw. Een techniek, die installatiebedrijf Unica al bij veel relaties heeft toegepast en die een optimaal comfort geeft. Dit warmtepompsysteem helpt u (nog) verder op weg naar het verlagen van uw co2 footprint. Omdat we deze techniek ook in ons eigen pand toepassen, weten we bij Unica Venlo precies waar we over praten. Wat het u oplevert als u het toepast, is bewezen betrouwbare en duurzame techniek. 
 
Het is belangrijk om het functioneren van uw WKO-Installatie regelmatig te monitoren en op de juiste manier te beheren. Om een goede werking van uw WKO-installatie te garanderen kan Unica Venlo uw bestaande systeem optimaliseren en u adviseren over het naleven van de wet- en regelomgeving. Hiermee bent u verzekert van een optimaal werkende installatie en een comfortabele (werk)omgeving.
 
Wij kunnen u tevens van dienst zijn om het binnenklimaat in uw gebouw te verbeteren. Er zijn verschillende methodes om het binnenklimaat te verbeteren. Denk hierbij aan het uitvoeren van thermografische metingen, waterzijdige- en luchtzijdige-controle metingen, loggen van temperaturen, relatieve  vochtigheid, CO2. Door onze deskundige medewerkers worden de meetgegevens geanalyseerd en verwerkt in een rapportage met conclusies en mogelijke verbeterpunten. Door onze ervaring zijn wij in staat met bestaande installaties energie te besparen met behoud van comfort. Informeer naar de mogelijkheden.

Sterk in industrie

Unica Industrial Projects in Venlo biedt ‘engineered solutions’ (klant- en toepassingsspecifieke totaaloplossingen) binnen diverse industrieën. We combineren elektro- en besturingstechniek, werktuigbouw en procestechniek voor u in een maatoplossing. Flexibiliteit, expertise en transparantie zijn hierbij de kernwoorden. 
 
Innovatoren, Venlo
Peter Greven Nederland C.V., Venlo

english
Unica corporate film
Unica corporate film