Over Unica Security

Integrale veiligheid betekent samenwerken
De beveiligingsoplossingen van Unica Security leveren een bijdrage aan de bescherming van mensen en goederen tegen onveilige situaties, zoals inbraak, overval, vandalisme en procesverstoringen met gevolgschade. Unica Security zet de complexe taken van de bedrijfsbeveiliging om in efficiënte en beheersbare processen. Daarbij bekijkt Unica Security ieder beveiligingsvraagstuk op zichzelf en realiseert het de beste security oplossingen. Een team van ruim 60 beveiligingsspecialisten zet zich hier dagelijks voor in.

Unica Security integreert niet-merkgebonden interfaces en systemen voor beveiliging, communicatie en facilitair management en biedt een (beveiligings)oplossing op maat. Opdrachtgevers zijn daarmee altijd verzekerd van een geïntegreerde oplossing met een uniforme manier van monitoring en controle van alle technische systemen. Dit doet Unica Security in nauwe samenwerking met zijn opdrachtgevers. Unica Security kan zowel autonome als geïntegreerde oplossingen verzorgen.

Kennis, advies en service
Moderne beveiligingssystemen maken gebruik van de ICT-infrastructuur in een gebouw. Via dezelfde kanalen wordt ook de informatie uit de gebouwgebonden systemen verzonden. Bij Unica Security vindt men alle specialistische kennis van beveiliging, ICT en gebouwgebonden systemen onder één dak. Unica Security is het juiste adres voor een optimale keten- en systeemintegratie. Na een analyse van de bedrijfsmatige processen adviseert Unica Security over de meest effectieve beveiligingsmaatregelen voor uw specifieke situatie. Ook de organisatorische en bouwkundige aspecten komen in dit advies aan bod.