Comfort & Gezondheid
Home > Comfort & Gezondheid

Wist u dat comfort ook heel duurzaam en gezond kan zijn?

Unica zorgt voor optimaal comfort

Dat comfort vaak met 'warm' wordt geassocieerd is logisch. Maar bij Unica kunt u ook terecht voor comfort op het gebied van koeling en luchtkwaliteit. Immers, comfort in een operatiekamer vraagt om hele andere parameters dan comfort in een woonkamer. Hetzelfde geldt voor een klaslokaal of productie-omgeving.

Is uw installatie goed afgesteld?
Het is schokkend, maar waar. Maar liefst 70% van de technische installaties is niet goed afgesteld. Kunt u zich indenken wat dit betekent voor uw comfort, energierekening en CO2-footprint? Unica stelt uw installaties optimaal af voor ultiem comfort én een lager energieverbruik. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Unica is sterk in duurzame en innovatieve oplossingen. Wij denken graag met u mee.

Comfort dankzij technisch beheer
Onderhoud is belangrijk. Het onderhoud van uw installaties hangt namelijk direct samen met comfort. Is uw installatie geschikt om ook in de toekomst dezelfde prestatie te leveren? Wordt het gebruik van uw panden intensiever door meer gebruikers of bewoners? Is uw installatie daar wel op berekend? Door uw technisch beheer aan Unica toe te vertrouwen, verzekert u zich van consistent presterende installaties en continu comfort.
Slimme LED verlichting
Slimme LED verlichting
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.