Communicatie
Home > Communicatie

Welke communicatiemogelijkheden en ICT-techniek zijn geschikt voor mijn organisatie?

Unica bouwt aan communicatietechniek
In hoog tempo heeft informatie- en communicatietechnologie (ICT) de wereld veroverd. Vrijwel elk primair bedrijfsproces draait tegenwoordig op snelle processors en slimme software. Werkplekken zonder computer en internet zijn schaars. Communicatie moet altijd, overal en steeds sneller kunnen. Unica Networks & Services levert de meest moderne datanetwerken en connectivity. Unica Fastcom is expert op het gebied van installaties voor data- en cybercenters. Voor al uw kantoorautomatisering, software, hardware, cloud-  en telecomoplossingen kunt u terecht bij Unica Schutte ICT.
 
Slimme gebouwen
Slimme gebouwen zitten bomvol moderne techniek. Zo kunt u data genereren over gebouwbezetting, security, energieverbruik, onderhoudsintervallen, enz. Unica Online geeft u inzicht in de prestatie van de installaties in uw gebouwen en uw energieverbruik. Unica kan u ook voorzien van slimme en efficiënte led-verlichting. Wij luisteren graag naar uw wensen en vertellen u graag wat in uw situatie de beste mogelijkheden zijn op het gebied van communicatie en ICT-techniek.
 
Kantoorautomatisering in de volle breedte
Met haar gespecialiseerde deelneming Unica Schutte ICT heeft Unica een landelijk full-service ICT-dienstverlener voor kantoorautomatisering in de volle breedte. De ruim 165 specialisten verzorgen  de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor kan Unica Schutte ICT een bijdrage leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen. Vanuit de overtuiging dat ICT voor u moet werken en niet andersom, richt Unica Schutte ICT zich niet alleen op uw primaire bedrijfsproces, maar ook op het verhogen van uw werknemerstevredenheid. Vanuit drie vestigingen verdeeld over Nederland werkt Unica Schutte ICT met dubbel uitgevoerde datacenters als één virtuele organisatie. U kunt plaats- en tijdonafhankelijk strategisch advies, implementaties, ICT-beheer, (mobiele) telecomoplossingen en platformontwikkeling van Unica Schutte ICT verwachten. Meer informatie vindt u op www.unicaschutte-ict.nl
Unica corporate film
Unica corporate film
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.