Integrale dienstverlening
Home > Integrale dienstverlening > Online beheer

Hoe houdt u zicht op uw technische installaties? Met het online beheerportaal Mijn Unica

Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties? Installaties op afstand (laten) beheren en besturen? Het kan allemaal met Mijn Unica, het online beheerportaal van Unica.
 
Door u inzicht te geven in de actuele status en prestaties van uw installaties helpt Mijn Unica u bij het technisch facilitair management van uw klimaatinstallaties en energiesystemen. Ideaal voor gebouwbeheerders, technisch beheerders en facilitair managers.
 
Voordelen online technisch beheer
Met het online beheerportaal Mijn Unica haalt u het beste uit uw installaties voor optimaal comfort en houdt u overzicht.
  • Alle aspecten van technisch facilitair beheer overzichtelijk in één portaal
  • U bepaalt welke zaken u zelf beheert en welke u aan Unica overlaat
  • Gestructureerde managementinformatie
  • Altijd en overal inzicht in en invloed op uw installaties
  • Kostenbesparend en minder milileubelastend door op afstand installaties te beheren en storingen te verhelpen (duurzaam)
  • Beheer van online portaal ligt bij Unica, dus geen eigen investering nodig
Modules
Mijn Unica bestaat uit onderstaande modules. U bepaalt zelf welke modules u wilt afnemen, welke zaken u zelf wilt (mee)beheren en welke u in de vertrouwde handen van Unica wilt geven. Door in te loggen met uw persoonlijke account krijgt u toegang tot de modules via het beveiligde Mijn Unica portaal. De menustructuur van Mijn Unica is overzichtelijk en eenvoudig.

Melding
Met de module Melding kunt u snel en gemakkelijk online een storing of onderhoudsverzoek doorgeven en de status ervan volgen. Statistieken en rapportages geven u inzicht in de prestaties van uw installaties, zodat u het onderhoud optimaal kunt (laten) afstemmen.
Dossier
Altijd beschikken over actuele contracten, onderhoudsplanningen, werktekeningen en andere technische documenten? De module Dossier geeft u online toegang tot belangrijke documenten en fungeert tevens als gebouwdossier.
Met de module Klimaat worden uw klimaatinstallaties op afstand gemonitord en beheerd. U heeft inzage in het functioneren van uw installaties en kunt ook zelf instellingen aanpassen. Storingen en afwijkingen worden automatisch gesignaleerd en verholpen, waardoor u kosten bespaart.
Gebouw
De module Gebouw geeft u snel inzicht in de energiebesparende mogelijkheden van uw gebouw, inclusief de benodigde investering, terugverdientijd en CO2 reductie. Ook krijgt u zicht op de labelsprongen die de aanpassingen met zich meebrengen (eventueel gegarandeerd).
De module Energie is een online energiemanagementsysteem dat het energiegebruik van uw klimaatinstallaties en energiesystemen registreert, analyseert en bewaakt. Een effectieve tool die u helpt om energie en kosten te besparen en duurzaamheid te bevorderen.
Met het GreenScreen (energiedisplay) informeert u bezoekers en relaties over de duurzaamheidsprestaties van uw organisatie en stimuleert u energiebewust gedrag.
 
Sluit aan op Mijn Unica
Wilt u ook profiteren van de online beheervoordelen van Mijn Unica? Bel 0800 - 223 33 33 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende demo met een van onze adviseurs.
Markthal Rotterdam
Markthal Rotterdam
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.