Veiligheid
Home > Veiligheid

Staat veiligheid hoog op uw prioriteitenlijst?

Unica creëert veiligheid
In alles wat wij doen speelt veiligheid een belangrijke rol. Soms is veiligheid een doel op zich en altijd is het een logisch onderdeel van onze werkwijze. Bij Unica inventariseren we uw wensen en die van uw personeel, gebruikers, klanten, cliënten of bewoners. Wij weten als geen ander dat elke branche zijn eigen specifieke veiligheidsvraagstukken kent en kunt erop vertrouwen dat wij alle oplossingen tot in de finesses beheersen.

Onze visie op veiligheid
Beveiliging gaat verder dan het detecteren van inbraak, brand of diefstal. Goede beveiliging vraagt om een integrale aanpak waarbij beveiligings-, gebouwbeheersystemen en ICT onderling informatie uitwisselen. Dat resulteert in échte veiligheid. Met de integrale oplossingen van Unica Security en Unica Automatic Sprinkler heeft u een totaalpakket van mogelijkheden en krijgt u tevens inzicht in de veiligheidsprocessen binnen uw organisatie. Dat levert managementinformatie op die uw bedrijfsvoering ondersteunt.

Unica werkt veilig
Installatietechniek betekent automatisch werken met water en elektriciteit. Unica besteedt veel aandacht aan een veilige werkomgeving voor haar medewerkers. U mag er van uitgaan dat Unica elk veiligheidscertificaat in de bouw hanteert, respecteert en qua werkinstructie strikt opvolgt. En dat Unica werkt met materialen die getest zijn op diverse veiligheidsaspecten.
Coop
Coop
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.