Veiligheid
Home > Veiligheid > Security

Waar vindt u een complete beveiligingsoplossing op maat?


Veiligheid is vandaag de dag een belangrijk managementvraagstuk dat invloed heeft op de dagelijkse processen van een organisatie. Er zijn dan ook tal van (complexe) technische beveiligingstechnieken en services beschikbaar. Maar hoe weet u welke combinatie van beveiligingsoplossingen het meest doeltreffend is voor uw specifieke bedrijfsorganisatie? Unica is uw betrouwbare adviseur integrale veiligheid. Wij zijn expert op het gebied van (inbraak)beveiliging, ICT, keten- en systeemintegratie en hebben zodoende altijd een passend en compleet antwoord op al uw beveiligingsvraagstukken.

Beveiliging defensielocaties


 
De Nederlandse bedrijven Thales en Unica beveiligen ongeveer 170 defensielocaties in Nederland. Het nieuwe Defensie Bewakings- en Beveiligingssysteem (DBBS) vervangt ruim 45 verschillende bestaande systemen op nagenoeg alle defensielocaties van alle defensieonderdelen. Onder het bewakingssysteem vallen elektronische toegang, indringerdetectie en meldkamersystemen. De oplossing voorziet in een centrale monitoring faciliteit die wordt ingericht op een landelijke meldkamer. De combinatie Thales en Unica is voor een periode van 15 jaar verantwoordelijk voor de installatie, het beheer en het onderhoud  van het DBBS. 
 
Kennis, advies en service
Moderne beveiligingssystemen maken gebruik van de ICT-infrastructuur in een gebouw. Via dezelfde kanalen wordt ook de informatie uit de gebouwgebonden systemen verzonden. In ‘slimme’ gebouwen is ICT dus van essentieel belang. Bij Unica vindt u alle specialistische kennis van beveiliging, ICT en gebouwgebonden systemen onder één dak. U bent bij ons aan het juiste adres voor een optimale keten- en systeemintegratie. Na een analyse van uw bedrijfsmatige processen adviseren wij u over de meest effectieve beveiligingsmaatregelen voor uw specifieke situatie. Ook de organisatorische en bouwkundige aspecten komen in dit advies aan bod.


Oplossingen van Unica Security
Unica Security kan, zowel op zichzelf staand als geïntegreerd, de volgende oplossingen voor u verzorgen:
  • Inbraakdetectie en het inregelen van efficiënte alarmopvolging
  • Toegangscontrole, eventueel gekoppeld aan gebouwgebonden systemen voor energiereductie, personenveiligheid en managementinformatie
  • Cameraobservatie inclusief koppeling met de politie via ‘Live View’
  • Systeemscheidingen voor multi-user gebruik
  • Beheer van afstand en/of bewaking vanuit de meldkamer voor reductie van uw exploitatiekosten
Uw gecertificeerde partner
Unica beschikt als de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland over specialistische kennis op velerlei gebied. Dat betekent dat wij, ook op het gebied van (ITIL) security management en beveiligingsoplossingen, qua grootte en complexiteit vrijwel alle opdrachten aankunnen. Unica is een BORG-erkend bedrijf voor technische beveiliging (CCV-keurmerk) en beschikt over het ICT-keurmerk. Unica is verder ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd en lid van de Vereniging Beveiligingsmanagers Nederland (VBN). De medewerkers van Unica Security zijn opgenomen in het Security Expert Register Nederland (SERN). 

DBBS
DBBS
DBBS
Vragen? Bel gratis
0800 - 223 33 33
of vul het contactformulier in.