Construct

Bouw (construct)

Bouw (construct)

Techniek staat centraal
In tegenstelling tot veel bouwondernemingen stelt Unica Datacenters de techniek van het datacenter centraal. De techniek maakt dat een gebouw de functie van datacenter kan vervullen en daarmee verdient dit topprioriteit. Het gebouw is de blikvanger van buitenaf, voor de werking van het datacenter is het ‘slechts’ de schil. 

Unica Datacenters beschikt als hoofdaannemer over verschillende multidisciplinaire teams die het complete datacenter lifecycle model bestrijken. Best practices, opgedane kennis en de jarenlange ervaring van onze datacenterspecialisten zetten wij voor u in. 

Gedurende het hele project heeft u één vast aanspreekpunt (projectmanager). Dat vereenvoudigt de communicatie en voorkomt of beperkt mogelijke vertragingen. We houden ook de planning en organisatie in één hand waardoor we snel kunnen schakelen. Unica Datacenters levert zijn projecten op het afgesproken moment op, altijd en overal. Zowel voor grey- als whitespace projecten, in een green- of brownfield omgeving, alsook binnen onderhoud en beheer