Meet- en regeltechniek voor zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

Zakelijke en financiële dienstverlening

In kantoren en bedrijfsgebouwen levert een goede regelinstallatie een belangrijke bijdrage aan het comfort en het energiebeheer. Eigenaren van deze gebouwen hebben vaak dezelfde basiswensen voor regeling van de installaties. Unica Building Intelligence heeft daarom een aantal oplossingen ontwikkeld die in de zakelijke en financiële dienstverlening interessant zijn. De kwalitatief hoogwaardige standaarden die Unica Building Intelligence hanteert zijn financieel aantrekkelijk en toepasbaar in elk gebouw. Dit doet Unica Building Intelligence in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. 

Duurzaamheid

Voor duurzaam gebruik is het wenselijk dat energie alleen wordt ingezet als het echt nodig is. Als een ruimte niet wordt gebruikt mag het licht uit, als de temperatuur hoog genoeg is mag de verwarming lager (in plaats van de ramen open) en als de luchtkwaliteit op een gewenst niveau is, kan de ventilatie op een lagere stand. Een regeltechnische installatie regelt dit en bespaart veel energie.
Unica Building Intelligence verzorgde onder andere de regeltechnische installatie voor het kantoorgebouw van de Vereniging Eigen Huis in Amersfoort, het kantoor van Achmea in Zwolle en het bestuurscentrum van de Rabobank in Utrecht.