Meet- en regeltechniek voor vastgoed

Vastgoed

Vastgoed

Behoefte aan bedrijfszekere installaties, optimaal comfort, een lage Total-Cost-of-Ownership (TCO) en een laag energieverbruik? De expertise en integrale aanpak van Unica Building Intelligence biedt een optimaal omgevingsklimaat in gebouwen. Het toepassen van energiezuinige en duurzaam functionerende oplossingen reduceert de kosten aanzienlijk. Dit geldt zowel voor de realisatie als de exploitatie. 

Bedrijfszekerheid

De regeltechnische installaties van Unica Building Intelligence zijn bedrijfszeker en functioneren exact conform afspraak. Unica Building Intelligence ontwikkelt, realiseert en onderhoudt al meer dan 40 jaar regeltechnische installaties voor een uiteenlopend scala aan opdrachtgevers in de vastgoedsector. Unica Building Intelligence richt zich op de wensen van de opdrachtgever en kent beproefde methoden om deze te realiseren. De specialisten van Unica Building Intelligence hebben de kennis om een hoge mate van bedrijfszekerheid te garanderen, en u alle zorgen uit handen te nemen.

Verlaagde TCO

Optimaal functionerende meet- en regeltechniek zorgt samen met andere duurzaamheidsmaatregelen, zoals isolatie en energiezuinige verlichting, voor een duurzaam gebouw. Dit leidt tot minder energieverbruik en minder onderhoud, wat resulteert in een lagere Total Cost of Ownership (TCO), een hoger energielabel en een hogere waarde van uw gebouw.