Meet- en regeltechniek voor datacenters

Datacenters

Datacenters

Proceskennis gecombineerd met de kennis van systeemcomponenten is essentieel om een regeltechnische installatie optimaal te laten functioneren. Voor datacenters is het borgen van een constante omgevingstemperatuur van groot belang. Dat begint bij een specifiek ontwerp van bedrijfszekere redundante systemen en het bewaken van ruimtetemperaturen. 

Unica Building Intelligence heeft als specialistische en merkonafhankelijke projectpartner alle disciplines voor de realisatie van een optimaal werkend systeem in huis en voert deze zelfstandig uit. Dat begint bij het ontwerp tot en met inbedrijfstelling, commissioning en het onderhoud. Afstandsbeheer van de regeltechnische installatie maakt hier een belangrijk deel van uit.

Met een integrale aanpak en de inzet van bedrijfszekere installaties zorgt Unica Building Intelligence voor een optimaal omgevingsklimaat in datacenters. Op deze wijze heeft Unica Building Intelligence datacenters gerealiseerd voor onder andere het Ministerie van Defensie (DVO Maasland), KPN en Equinix. Ook het specialistische bedrijf Unica Datacenters maakt veelvuldig gebruik van de expertise van Unica Building Intelligence om de kritische klimaateisen in datacenters te realiseren. In dat geval werken meerdere Unica-bedrijven samen zodat de brede expertise van Unica maximaal wordt ingezet.