Consultancy en ontwerp van meet- en regeltechniek

Diensten Regel Partners

Diensten Regel Partners

Het zelfstandig opererende Regel Partners realiseert complexe gebouwautomatisering- en IoToplossingen en beheert door middel van systeemintegratie geavanceerde inbraaksystemen, brandmeldcentrales en camerasystemen vanuit één omgeving en past intelligente gebouwautomatisering op brede schaal toe. Daarmee worden nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld energiebesparing, het vergroten van de gebruikersefficiency of verhoging van de integrale veiligheid mogelijk.

Integratie door automatisering

Regel Partners is een van de meest toonaangevende systeem integratoren voor (gebouw-) automatisering in ons land. Innovatie en vernieuwing staat hoog in het vaandel evenals openheid van systemen. Regel Partners levert een compleet pakket aan dienstverlening van advies, ontwerp, realisatie tot nazorg van gebouwautomatiseringsoplossingen van verschillende fabrikanten zoals Delta Controls, Priva, Siemens en Saia Burgess Controls.

Ook een gebouwbeheerssysteem in een professionele, externe cloudomgeving behoort tot de mogelijkheden. U maakt dan gebruik van een full service gebouwbeheersysteem zonder zelf te investeren.

U wilt uw gebouw intelligent maken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door integratie van een gebouwbeheersysteem met moderne draadloze sensoren wordt het mogelijk om inzicht te krijgen in bezetting en gebruik van uw gebouw en u kunt uw medewerkers of bezoekers de mogelijkheid bieden om zelf bijvoorbeeld klimaat en verlichting te regelen, collega's te vinden of ruimtes te reserveren.

Systeemintegratie

Integratie van diverse technische installaties welke in gebouwen aanwezig zijn in één overkoepelend geïntegreerd systeem. In principe maakt het niet uit welk fabricaat u aan safety-, security- of gebouwbeheer producten in uw gebouw of gebouwen heeft. Deze technische installaties zijn te koppelen op één geïntegreerd gebouwmanagementplatform.  

Voordeel: Eén centrale omgeving

  • waarin alle technische meldingen van het gebouw terug te vinden zijn
  • waarin bedieningen op uniforme manier uitgevoerd kunnen worden
  • van waaruit alle meldingen gestuurd kunnen worden
  • waarin elke melding voorzien kan worden van een workflow
  • waarin interactie is tussen de verschillende technische systemen
  • waarin de juiste camerabeelden automatisch worden voorgeschakeld
  • op plattegronden worden de componenten geografisch weergegeven