Meet- en regeltechniek voor de zorg

Zorg

Zorg

Processen in de gezondheidszorg zijn complex. Unica Building Intelligence springt daar op in en met een oplossing voor vraagstukken zoals;

  • Een goed geregelde noodstroomvoorziening
  • Hoge eisen voor de drukregeling rond operatiekamers.
  • 99,9% Beschikbaarheid van de installaties 

Daarnaast geldt dat er in de gezondheidszorg veel energie wordt gebruikt. Hier ligt vaak een kans om kosten te besparen. Meet- en regeltechniek is hierbij van cruciaal belang voor een juiste afstelling van installaties.

In gebruik blijvend gebouw

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden zorgt Unica Building Intelligence ervoor dat de bestaande installatie blijft functioneren. De benodigde tijd voor het omzetten van de installaties wordt zo kort mogelijk gehouden. Unica Building Intelligence plant de werkzaamheden zo dat de gebruikers van het gebouw zo min mogelijk hinder ervaren. Dat kan ook buiten de reguliere werktijden, zodat de overlast voor de opdrachtgever wordt beperkt en het primaire proces in zorginstellingen zoveel mogelijk kan doorgaan.

In een groot aantal ziekenhuizen zorgt Unica Building Intelligence dat de installaties zorgeloos en optimaal functioneren, bijvoorbeeld in de Isala Klinieken in Zwolle, ZGT Almelo, het Brandwondencentrum in Beverwijk en het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk. Unica Building Intelligence kent de wet- en regelgeving in de gezondheidszorg en heeft ervaring met de specifieke processen. Dat is uiteraard een goede basis om binnen de gezondheidszorg hoogwaardige installaties te realiseren.