Block titel

Unica Security

Tekst

De beveiligingsoplossingen van Unica Security leveren een bijdrage aan de bescherming van mensen en goederen tegen onveilige situaties, zoals inbraak, overval, vandalisme en procesverstoringen met gevolgschade.

Unica Security is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. De gekwalificeerde beveiligingsspecialisten van Unica Security realiseren functionele oplossingen en verzorgen complete implementaties en integraties van beveiligingssystemen, security management systemen en PSIM oplossingen.

Unica Security is in staat om 24/7 ondersteuning te bieden. Wanneer er onverhoopt een storing of calamiteit optreedt, is de Servicedesk van Unica Security dag en nacht beschikbaar om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Actueel

Snelgroeiend Unica zet in op verdere expansie

Unica is in de afgelopen jaren sterk gegroeid mede als gevolg van de groeiende vraag naar duurzamere en intelligentere gebouwen. Om de markt nog beter te kunnen bedienen zet Unica in op meer ruimte voor haar netwerk van bedrijven. Naast de 14 landelijke vestigingen heeft Unica al lange tijd de beschikking over bedrijven met veel specialistische kennis. Deze bedrijven hebben per vandaag gedeeltelijk een nieuwe naamgeving om beter te kunnen voldoen aan de vraag in de markt. Unica heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevend geïntegreerd technisch dienstverlener en verwacht de komende jaren te groeien van ruim 2.200 naar minimaal 2.800 medewerkers met een omzetniveau van ca. € 500 miljoen. 

Unica neemt Nsecure over

Unica neemt security management specialist Nsecure uit Barendrecht over. Nsecure is onderdeel van het beursgenoteerde Nedap en een toonaangevend specialist op het gebied van complexe toegangs- en veiligheidsvraagstukken. Met de overname verbreedt Unica zijn gespecialiseerde kennis op het gebied van security management en toegangscontrole. Unica is reeds lange tijd actief in dit domein met Unica Security. De toevoeging van Nsecure betekent een nieuwe versterking van de mogelijkheden om integrale technologische oplossingen voor klanten te bieden.

 

Unica

Investeringsmaatschappij Triton neemt meerderheidsbelang in Unica

Investeringsmaatschappij Triton is een overeenkomst aangegaan om een belang van 51% te nemen in Unica, de grootste zelfstandige technisch dienstverlener in ons land. Zowel de huidige aandeelhouder familie Van Vliet als de directie zijn ervan overtuigd dat Unica met Triton als aandeelhouder naar een volgend niveau gebracht kan worden. Daarnaast heeft de familie Van Vliet de wens de afhankelijkheid ten aanzien van het bedrijf te verminderen en ziet het de zeer positieve vooruitzichten van het bedrijf als het perfecte moment om een verbreding van de aandeelhoudersstructuur te realiseren. De familie Van Vliet blijft een aanzienlijk belang houden in het bedrijf.