Block titel

Unica Security

Tekst

De beveiligingsoplossingen van Unica Security leveren een bijdrage aan de bescherming van mensen en goederen tegen onveilige situaties, zoals inbraak, overval, vandalisme en procesverstoringen met gevolgschade.

Unica Security is specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. De gekwalificeerde beveiligingsspecialisten van Unica Security realiseren functionele oplossingen en verzorgen complete implementaties en integraties van beveiligingssystemen, security management systemen en PSIM oplossingen.

Unica Security is in staat om 24/7 ondersteuning te bieden. Wanneer er onverhoopt een storing of calamiteit optreedt, is de Servicedesk van Unica Security dag en nacht beschikbaar om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Actueel

Nieuwe editie magazine CommUNICAtie verschenen

De nieuwste editie van het magazine CommUNICAtie is deze week verschenen. Het relatiemagazine van de Unica Groep bevat interviews en achtergrondartikelen over opdrachtgevers, projecten en actualiteiten uit de markt. Het thema van de nieuwste uitgave is integrale dienstverlening.

Jaarverslag 2017

2017 was voor Unica een jaar vol dynamiek. De wijziging in de aandeelhouderstructuur en de acquisities van Pro-Fa Automation en Nsecure sprongen daarbij het meest in het oog en krijgen hun effect in de komende jaren. De autonome groei en verdere professionaliseringsslagen die Unica in 2017 doormaakten, vormden de grootste bijdrage aan de verbetering van de recordresultaten die Unica in het afgelopen jaar realiseerde.

 

Goede resultaten Unica in 2017

Omzet nadert € 400 miljoen en sterke stijging nettowinst

Unica, de grootste onafhankelijke technisch dienstverlener van ons land, heeft in het afgelopen jaar een sterke groei geboekt. De omzet groeide met meer dan 10% naar € 398 miljoen (2016: € 359 miljoen) en de nettowinst steeg met bijna 50% naar € 17,6 miljoen (2016: € 12,0 miljoen). Met deze resultaten was het afgelopen boekjaar voor Unica het beste in zijn bijna 85-jarig bestaan. De omzetstijging en de resultaatverbetering werden gerealiseerd door autonome groei, want de effecten van de twee in 2017 gerealiseerde acquisities worden vanaf 2018 zichtbaar. Unica voorziet voor de komende jaren een verdere groei van de omzet richting € 500 miljoen.