Cameraobservatie

Unica Security biedt diverse camera observatiesystemen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en applicaties, variërend van perimeterbeveiliging tot beveiliging voor grote evenementen en openbare plaatsen. Ook vroegtijdige waarschuwingssystemen voor indringers, verificatiesystemen bij evenementen of zelfs overstromingen behoren tot de mogelijkheden. Met de Video Management Systemen (VMS) van Unica Security zijn opdrachtgevers in staat om snel de juiste beslissingen te nemen - en te handelen. De camera observatiesystemen van Unica Security zijn schaalbaar uit te breiden en passen naadloos in elk beveiligingsconcept.

De Video Management Systemen die Unica Security ontwerpt, installeert en onderhoudt zijn gericht op de volgende toepassingen:

Perimeter / terreinbeveiliging

Dit is een effectieve bescherming tegen inbraak. Deze beveiligingssystemen zijn ook geschikt voor zeer gevoelige faciliteiten, zoals krachtcentrales en industriële voorzieningen. Unica Security integreert toegangscontrole en PSIM-systemen met particuliere- en bedrijfsalarmcentrales.

Gebouw surveillance / beveiliging

Unica Security beschermt openbare en industriële gebouwen tegen diefstal, vandalisme en onbevoegde toegang. De technici van Unica Security integreren de verschillende systemen, zoals een PSIM platform, het gebouwbeheersysteem en de inbraak- en brandalarminstallatie.

Parkmanagement

Dit systeem levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in openbare ruimtes zoals parken, wegen en sportfaciliteiten. Unica Security realiseert efficiënte alarmafhandeling en nauwkeurige analysefuncties in live- en archiefmodi. Daarbij detecteren de intelligente analyse routines onregelmatigheden meteen en wordt uitbraakbescherming en preventie van geweld op alle beveiligingsniveaus geboden.

Cultuur / musea

Unica Security biedt bescherming van waardevolle historische en culturele activa tegen diefstal en vandalisme.