Camera observatiesystemen van Unica Access & Security

Cameraobservatie

Cameraobservatie

Unica Access & Security biedt diverse camera observatiesystemen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en applicaties, variërend van perimeterbeveiliging tot beveiliging voor grote evenementen en openbare plaatsen. Ook vroegtijdige waarschuwingssystemen voor indringers, verificatiesystemen bij evenementen of zelfs overstromingen behoren tot de mogelijkheden. Met de Video Management Systemen (VMS) van Unica Access & Security zijn opdrachtgevers in staat om snel de juiste beslissingen te nemen en te handelen. De camera observatiesystemen van Unica Access & Security zijn schaalbaar uit te breiden en passen naadloos in elk beveiligingsconcept.

De Video Management Systemen die Unica Access & Security ontwerpt, installeert en onderhoudt zijn gericht op verschillende toepassingen.

Perimeter / terreinbeveiliging
Dit is een effectieve bescherming tegen inbraak. Deze beveiligingssystemen zijn ook geschikt voor zeer gevoelige faciliteiten, zoals krachtcentrales en industriële voorzieningen. Unica Access & Security integreert toegangscontrole en PSIM-systemen met particuliere- en bedrijfsalarmcentrales.

Gebouw surveillance / beveiliging
Unica Access & Security beschermt openbare en industriële gebouwen tegen diefstal, vandalisme en onbevoegde toegang. De technici van Unica Access & Security integreren de verschillende systemen, zoals een PSIM platform, het gebouwbeheersysteem en de inbraak- en brandalarminstallatie.

Parkmanagement
Unica Access & Security levert specifiek systeem dat een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in openbare ruimtes zoals parken, wegen en sportfaciliteiten. Unica Access & Security realiseert efficiënte alarmafhandeling en nauwkeurige analysefuncties in live- en archiefmodi. Daarbij detecteren de intelligente analyse routines onregelmatigheden direct en wordt uitbraakbescherming en preventie van geweld op alle beveiligingsniveaus geboden.