Over Unica Security

Over Unica Access & Security

Over Unica Access & Security

Totaaloplossingen voor toegang en security management

Unica Access & Security is gespecialiseerd in het beantwoorden van toegang- en beveiligingsvraagstukken in de breedste zin van het woord. Met een uitgebreid portfolio van hardware, software, cloudoplossingen en technologie kunnen de technici van Unica Access & Security effectieve totaaloplossingen voor eenvoudige en complexe toegang en security management vraagstukken bieden in vrijwel alle sectoren.

Door technologische vooruitgang, nieuwe regelgeving en groei van organisaties veranderen de behoeftes op het gebied van toegangsverlening en veiligheid snel. Alleen oplossingen die continu meegroeien met de laatste ontwikkelingen biedt organisaties de zekerheid dat incidenten worden voorkomen of zo snel mogelijk worden opgelost. Unica Access & Security heeft daarvoor alle expertise in huis, georganiseerd in drie bedrijven:

  • Nsecure verzorgt het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Als marktleider in high-end security omgevingen ondersteunt Nsecure klanten in complexe beveiligingsvraagstukken op het gebied van access en security management. Met behulp van workflow en identity management kan tevens worden voldaan aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy.
  • EAL is een Nederlandse fabrikant van toegangscontrolesystemen die in Nederland ontwerpt, ontwikkelt en produceert. Ze zijn actief betrokken bij het implementatieproces en werken samen met systeemintegrators en installateurs, waardoor ze flexibel zijn en snel kunnen reageren op klantbehoeften. Met meer dan 50 jaar ervaring is EAL een toonaangevende speler in de mid- en high-end beveiligingsmarkt.
  • Unica Smart Security biedt een totaaloplossing voor inbraak-, toegangscontrole, camerasystemen en intercom, inclusief beheer en onderhoud vanuit een landelijk opererende serviceorganisatie. Het bedrijf realiseert slimme beveiligingsoplossingen voor het middensegment, voegt technieken samen maar geeft ook advies en biedt certificeringen. Met remote dienstverlening vanuit de cloud-omgeving kunnen klantsystemen bovendien voor een groot deel op afstand bediend worden.
  • Unica Special Security Projects verzorgt projecten en het beheer en onderhoud van beveiligingsinstallaties op locaties met het hoogste veiligheidsniveau.

Waarom Unica Access & Security? 

  • Eén totaalaanpak voor toegangsverlening en security, waarbij veiligheid, hospitality, risicobeheersing en de continuïteit van organisaties als één geheel worden gezien; 
  • Experts die mee blijven denken, waardoor toegang en security management altijd optimaal functioneren en up-to-date zijn; 
  • Sterke kennis van security compliance;
  • Specialist in IT & Cloud services binnen het security domein;
  • Professioneel beheer en onderhoud vanuit een landelijke serviceorganisatie.