Unica in de zorg

Zorg

Zorg

Unica geeft zorg de ruimte

Zorg zoals zorg bedoeld is. Bereikbaar, beheersbaar en met aandacht voor iedereen… patiënt én zorgverlener. Zorg waarbij de focus niet alleen op genezen en verzorgen ligt, maar zich vooral richt op preventie, vitaliteit en vroege diagnostiek. Een omgeving waar de zorgverlener alle ruimte krijgt om z’n vak uit te voeren.

Dat kan alleen als alle randvoorwaarden goed geregeld zijn, zorginstellingen voldoende adaptie- en inlevingsvermogen hebben, flexibel zijn en het vermogen hebben samenwerkingen aan te gaan. Het omarmen en implementeren van nieuwe technologie in combinatie met het koesteren van de menselijke maat is daarbij essentieel. Unica helpt de zorginstellingen daar graag bij. Samen met partners zorgen we dat alle randvoorwaarden perfect in orde zijn.

Zorginstellingen zijn dankzij onze oplossingen aantoonbaar in controle als het gaat om wet en regelgeving. Van ICT & domotica, brandbeveiliging, toegangscontrole & beveiliging tot aan het zorgen voor veilige, duurzame en comfortabele omgevingen… dat is óns vak. Samen zorgen we ervoor dat de zorgprofessionals alle ruimte krijgen hun vak optimaal uit te voeren.

Gezamenlijke inspanning

Bij Unica zien we het verbeteren en verduurzamen van de zorgsector als een gezamenlijke inspanning. Door nauw samen te werken met zorginstellingen streven we naar een duurzamere zorg, waarin efficiënter wordt omgegaan met energie, voedsel en grondstoffen. Samen met zorginstellingen wil Unica een positieve impact hebben op het milieu en een gezondere toekomst creëren voor iedereen.

… ieder z’n vak!