Zorg

Zorg

Unica is al jaren een gewaardeerde partner voor ziekenhuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of beheer en onderhoud; zorgorganisaties die kiezen voor Unica worden 'ontzorgd' en kunnen zich daardoor volledig richten op het primaire zorgproces. Unica loopt ook voorop met innovatieve oplossingen om betere zorg met minder ondersteunend personeel te leveren. Door in een vroeg stadium mee te denken over het combineren van techniek en bouwfysica werkt Unica samen met zorginstellingen aan een optimale zorgverlening.

Integrale dienstverlening
Unica is een kundige en betrouwbare partner die alle facetten van de technische dienstverlening kan verzorgen. Naast traditionele installaties verzorgt Unica ook diensten als ICT en kantoorautomatisering, stofvrije operatiekamers (cleanrooms), watermist- en sprinklertechniek en de algehele beveiliging van zorginstellingen. Uiteraard is Unica volledig up-to-date als het gaat om de laatste technieken op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen, persoonsalarmering, verpleegoproepsystemen, etc. Integrale dienstverlening om ziekenhuizen en zorginstellingen te ontzorgen staat bij Unica centraal.

Slimme en duurzame installaties
Unica combineert slimme, duurzame technieken met de mogelijkheden van de omgeving. Denk aan koudeopslag in de bodem waardoor geen koelmachines nodig zijn of het gebruik van zonne-energie voor verwarming. In zijn technische oplossingen streeft Unica naar duurzame toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgevers. Oftewel, efficiënte topinstallaties met een zo hoog mogelijk rendement en een zo laag mogelijk energieverbruik.

Lidmaatschappen

Wij zijn lid van de volgende organisaties:

Afbeelding
logo NVTG
Afbeelding
logo RTG
Afbeelding
logo ValueBased HealthCare
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

 

Zorginstellingen anticiperen op het beperken van verspreiding van corona voor de gezondheid van patiënten, cliënten en medewerkers. Unica biedt daarvoor Building Insight | Air, een oplossing voor permanent inzicht in luchtkwaliteit.
Building Insight sensor