Observations | Unica

Observations

Observations

Naast cloud-gebaseerde securityoplossingen biedt Nsecure 24/7 monitoringdiensten, met uitgebreide controlemogelijkheden op afstand. Wie zich als bezoeker meldt bij de intercom van een organisatie, waar ook in Nederland, verwacht dat iemand binnen dat gebouw hem of haar te woord staat en de slagboom opent. In werkelijkheid komt de bezoeker soms terecht in de Nsecure Observation Room. Nsecure realiseerde deze Observation Room vanuit haar visie op toegang en security management. Hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel. Onze totaalaanpak zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en duurzamer verlopen. 

Door de samenhang van mens en techniek kan de dienstverlening op afstand op thematieken zoals hospitality, safety en security een impactvolle bijdrage leveren. Dat zorgt ervoor dat organisaties in control zijn en zich kunnen richten op hun core business. Voor veelgebruikte systemen zijn inmiddels veel betere alternatieven, die vaak ook nog eens goedkoper zijn. Nsecure biedt monitoring & controle services die gebruikmaken van nieuwe technieken, effectiever zijn én interessant geprijsd. 

Vanuit de Nsecure Observation Room bieden wij uitgebreide (controle) functionaliteit op afstand. Dat betekent één centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie. Intelligente technologie ondersteunt onze surveillancediensten. We voeren 24/7 klant-specifieke monitoring en opvolging van alarmeringen uit. Ook bewaken we buiten reguliere kantoortijden de ICT-omgeving van klantlocaties. Waar traditionele beveiliging altijd aansturing vereist, kan Nsecure vanuit slimme systemen actie ondernemen zonder direct kosten te maken. Op basis van uw bedrijfsbeleid, weten we effectieve processen en protocollen in te richten waarmee we alarmeringen op correcte wijze beoordelen en afhandelen.